Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 17:43

Ο Άρης Πετρούπολης «έσπασε» το αήττητο του Μοσχάτου στην έδρα της

Σε ένα ντέρμπι με έντονες μονομαχίες και αρκετό πάθος ο Άρης Πετρούπολης κέρδισε με 2-0 στο Μοσχάτο την τοπική ομάδα και έσπασε το αήττητο που είχε στην έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα!

Του Νικόλα Κοτσώνη

Έτσι, παρέμεινε σε κοντινή απόσταση από τις πρώτες θέσεις στον 5ο όμιλο, αφήνοντας κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού τους πράσινους.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, με μοιρασμένη την κατοχή, ο Άρης προηγήθηκε νωρίς. Ο Γκούφας έκανε σέντρα σουτ από πλάγια θέση και κρέμασε τον Τσάκαλο για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ύστερα από κακή εκτέλεση φάουλ του Ξενιτόπουλου, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στη κόντρα, ο Ρέτσος όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον Τσάκαλο σε τετ α τετ. Στο 58' ο Χαλβατζίου ισοφάρισε, όμως το γκολ δεν μέτρησε, με την πρώτη βοηθό Τσαγανού να υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον Ψυχογιό, με την αιτιολογία ότι βρισκόταν στην πορεία της μπάλας και επηρέαζε τη φάση. Στο 69' ο Άρης «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Πασαλίδης έχασε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα και ο Αντωνακόπουλος μοίρασε στον Ντάφλα που προ κενής εστίας έκανε το 0-2. Σημειώνεται πως σε αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν εντόνως, υποστηρίζοντας ότι στην αρχή της φάσης υπήρχε οφσάιντ πως δεν καταλογίστηκε.

Το Μοσχάτο, μάλιστα, έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σταυρού για διαμαρτυρία.

Διαιτητές: Λάμπρου, Τσαγανού-Θωμόπουλος (Δυτικής Αττικής)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Σήφης Βενάκης): Τσάκαλος, Ανδρίκος, Παντίδος, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Κατίδης, Λάμπρου, Μπόρι (60' Παυλάκης) Πασαλίδης, Ψυχογιός (85' Ποιμενίδης), Κουτσούμπας (71' Ροβίνας)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καραστέργιος, Τσατσάρης, Μενάι, Λεβόντης, Κορώνης, Αντωνακόπουλος (90' Ζέρβας), Γκούφας (70' Γεραγωτέλης), Ρέτσος, Αργυρίου (87' Τσερκώνης), Ντάφλας, Αντεμάι (46' Ζαΐμι)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares