Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 16:50

Η Μαρκό «λύγισε» τον Φωστήρα στον Ταύρο

Νίκη από εκείνες που «χτίζουν» χαρακτήρα πρωταθλητή πέτυχε η Μαρκό σήμερα (29/1) το απόγευμα και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής, παραμένοντας παράλληλα η μία από τις τρεις αήττητες ομάδες σε ολόκληρη την Κατηγορία!

Το συγκρότημα του Γ. Σιλεβίστα πέρασε χωρίς βαθμολογικές απώλειες από το δημοτικό γήπεδο Ταύρου «Σπ. Γιαλαμπίδης, όπου επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα χάρη σε γκολ του Τσίκλου, σε έναν αγώνα που είχε αρκετό πάθος και ένταση!

Οι πράσινοι έφτασαν στο «τρίποντο», αξιοποιώντας μία από τις ελάχιστες καλές στιγμές που δημιούργησαν στο παιχνίδι. Ήταν το 39ο λεπτό όταν ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Τσίκλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, γράφοντας το 0-1 και προκαλώντας την ψυχρολουσία! Νωρίτερα στο πρώτο ημίχρονο, στο 13ο λεπτό, ο Χριστόπουλος σούταρε με δύναμη από το σημείο του πέναλτι, αλλά είδε την μπάλα να περνάει άουτ, στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων σε αυτό το διάστημα.

Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινόμαυροι πήραν μέτρα στο γήπεδο, άσκησαν πίεση στην αντίπαλη περιοχή και, μάλιστα, έφτασαν σε γκολ στο 72ο λεπτό με πλασέ του Χριστόπουλου, το οποίο όμως δεν μέτρησε καθώς ο δεύτερος βοηθός Παπαδόπουλος σήκωσε το σημαιάκι του και υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ. Για την απόφαση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ενώ σημειώθηκε και ολιγόλεπτη διακοπή. Στο 78' ο Χριστόπουλος εκτέλεσε με άψογο τρόπο φάουλ, αναγκάζοντας τον Βουτσελά να αποκρούσει σωτήρια στο «Γ» της εστίας του. Στη φάση της παράβασης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κράσι, με συνέπεια η Μαρκό να αγωνιστεί για το υπόλοιπο του αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα. Στο 95ο λεπτό την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Ξενοπανάγος αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη, ενώ δύο λεπτά μετά (97') τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Μπέλερης, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τριπλό σφύριγμα του Χρόνη βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη!

Διαιτητές: Χρόνης, Μαυρομάτης-Παπαδόπουλος (Δυτικής Αττικής)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Τζιάτζιος (63' Πινιώτης), Λώλος, Ανδριόπουλος, Θεοδωρίδης, Ξενοπανάγος, Λαζαρίδης (94' Μανωλάς), Φέκας, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Χάιδος, Φλώρος, Τσίκλος, Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Γκεμίσης (71' λ.τρ. Γκέζος), Μπέλερης, Νατσιόπουλος (59' Σουλελές), Βασιλειάδης (83' Φουάσης), Κράσι

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares