Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 16:45

Πάτησε κορυφή ο Πανιώνιος

Η ενδέκατη «στροφή» του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο επιφύλασσε άλλη μία αλλαγή στην κορυφή της κατάταξης, με τον Πανιώνιο να ανεβαίνει εκεί χάρη στην ήττα της Ρόδου στον Πύργο και τη δική του νίκη επί του ΑΠΣ Πάτραι.

Το τελικό 1-0 ήταν αρκετό για αυτό το «άλμα», όμως ήρθε και με αγχωτικό τρόπο στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης απέναντι σε έναν αντίπαλο που στάθηκε πολύ καλά και λίγο έλειψε να κάνει στο τέλος τη ζημιά!

Οι κυανέρυθροι είχαν μία μέτρια παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, με τη διπλή ευκαιρία στο 16ο λεπτό να είναι ό,τι καλύτερο είχαν να παρουσιάσουν σε αυτό το διάστημα. Σε εκείνο το σημείο, λοιπόν, ο Τσίπρας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Γεωργούση με πλασέ στην εξέλιξη της φάσης. Το «χρυσό» γκολ ήρθε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου από τον Πίσπα, ο οποίος μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έβγαλε τα... κάστανα από τη φωτιά, σκοράροντας με πλασέ (1-0)! Στο 57ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν και τρίτο δοκάρι σε πλασέ του Γροντή μετά από ασίστ του Σέχου, για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου οι Πατρινοί απείλησαν με ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 82ο λεπτό ο Σαμπανέι σούταρε με δύναμη προς την εστία, με την μπάλα να βρίσκει σε πόδια αμυνομένου και να απομακρύνεται! Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Θεοφάνη στο 94' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Σαμιωτάκης (Ηρακλείου), Σηπάκης-Αντωνόπουλος (Πειραιά)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Λίμα (77' Διονέλλης), Καλύβας, Μίχος, Παπαδάκης (46' Πίσπας), Γροντής, Στούπης, Τσίπρας (54' Πριόνας), Γεωργούσης (77' Κουφουδάκης), Σέχου (70' Τσιμπόκας)

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Ανδρέας Ζήκος): Μπαμπούνης, Β. Γερογιάννης (25' λ.τρ. Σπ. Γερογιάννης), Ν. Βλασόπουλος, Στανής, Θεοφάνης, Ζελενίτσας, Θ. Βλασόπουλος, Παπαγεωργίου, Λιμάτσι (70' Σουγλέρης), Μαστραντωνάκης (58' λ.τρ. Ζέλος), Σαμπανέι.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares