Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 17:36

«Βόμβα» με Λάμπρου το Μοσχάτο

Μεταγραφικό μπαμ λίγο πριν φύγει ο Ιανουάριος για την ΑΕ Μοσχάτου που καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμέινει στην κατηγορια.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του Στέφανου Φαναρίτη προχώρησε στην απόκτηση του Στάθη Λάμπρου ενισχύοντας σημαντικό το δυναμικό της ομάδας με έναν παίκτη που θα δώσει άλλη οντότητα στους πράσινους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Η ΑΕ Μοσχάτου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Λάμπρου.

Μία πραγματικά σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας και μια ακόμα υπέρβαση απ' τον ηγέτη μας Κο Στέφανο Φαναρίτη με ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ.

Οι εμπειρίες του πολλές και σημαντικές.Έχει αγωνιστεί με το εθνόσημα από Κ15 μέχρι και Κ20, ενώ έχει σημειώσει 15 συμμετοχές στο Euro U17.

Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του ταλαντούχου στόπερ ήρθε μαζί με την πρώτη αρχηγία στην Κ20 του Ολυμπιακού σημειώνοντας μάλιστα και μια επίσημη εμφάνιση με την αντρική ομάδα. Είχε και παρουσία στο champions league νέων έχοντας και ένα γκολ

.Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα του Αήττητου Σπάτων και ΑΟ Αιγάλεω αλλά και μια γεμάτη σεζόν στην Γ’ Εθνική που αγωνίστηκε με την ομάδα του Καραβά. Η συνέχεια τον βρήκε αγωνιζόμενο στην Σουπερλιγκ 2 με τη φανέλα του Ηροδότου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares