Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 17:51

Ο Άρης Πετρούπολης απέκλεισε τον Πανιώνιο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Έγραψε ιστορία o Άρης Πετρούπολης που έκανε κατέθεση ψυχής για 90' και επικράτησε με 1-0 του ιστορικου Πανιώνιου, παίρνοντας το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση πήρε ένα σημαντικό και ιστορικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που μετρούσε μέχρι σήμερα το πρωί μόλις μια ήττα από την Ρόδο για το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου προσπάθησαν αρκετά, περιόρισαν σε μεγάλο βαθμό τους κυανέρυθρους και πήραν ένα σημαντικό και ιστορικό αποτέλεσμα που τους δίνει τη δυνατότητα να παραταχθούν με ψυχολογία στο ματς της Κυριακής με το Μοσχάτο.

Στο α' μερος ο Πανιώνιος έχασε την πρώτη καλή στιγμή στο 16'.

Ο Μενάι έκανε λάθος γύρισμα και ο Τσιμπόκας που βγήκε απέναντι από τον Καραστέργιο σούταρε άστοχα. Στο 33 ο Γκούφας έκανε το μονοκόματο σουτ με τον Παχατούρα να μπλοκάρει. Στο 39' ο Γκέτσι τροφοδοτήθηκε από τον Στούπη και έκανε το παράλληλο γύρισμα όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε δυνατά και απείλησε στο 50' όταν ο Αργυρίου έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ με τον Παχατούρα να μπλοκάρει. Στο 60' ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο 0-1, όταν ο Γεωργούσης με κεφαλιά έσπασε τη μπάλα στον Παπαδάκη με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τον Καραστέργιο να μπλοκάρει σταθερά.

Τρια λεπτά αργότερα ο Άρης πέτυχε το γκολ που του χάρισε την πρόκριση. Ο Αργυρίου με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το διαγώνιο σουτ και νίκησε τον Παχατούρα για το 1-0.

Στο 71' το σουτ του Αργυρίου μπλόκαρε ο Παχατούρας, για να φτάσουμε στο 80'. Ο Γροντής έκανε τη σέντρα, με τον Γεωργούση να γυρίζει με κεφαλιά και τους αμυντικούς του Άρη να απομακρύνουν πάνω στην γραμμή.

Διαιτητής ήταν ο Στεργιώτης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Καραστέργιος, Κορώνης, Ρέτσος, Τσατσαρής, Μενάι (90' λ.τρ. Αντεμάι), Λεβέντης, Γάγγος (85' Γεραγωτέλλης), Αντωνακόπουλος, Γκούφας (73' Ζαϊμι), Αργυρίου, Ντάφλας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας) Παχατούρας, Πριόνας, Μερτύρης (77' Λίμα), Καλύβας, Καρδάμης, Μπρέγκου (46' Γροντής), Γκετσι (57 Τσιπρας) Παπαδάκης (69' Σέχου), Τσιμπόκας, Στούπης, Κουφουδάκης (46' Γεωργούσης)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares