Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 21:37

«Τρέλα» στο Κερατσίνι - Νίκησε και το Μοσχάτο

Τα «όνειρα» της οικογένειας του Κερατσινίου δεν έχουν τελειωμό!

Για την 10η αγωνιστική οι «ροσονέρι» πανηγύρισαν άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά στο πειραϊκό ντέρμπι με την ΑΕ Μοσχάτου, πλησιάζοντας στον έναν βαθμό την κορυφή του 5ου ομίλου, όπου «συγκατοικούν» Μαρκό και Θύελλα Ραφήνας! Στο γήπεδο «Π. Σαλπέας» η ομάδα του Φ. Θανέλλα επικράτησε με 1-0 χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε στο 33ο λεπτό ο Νταγκουνάκης με σουτ έπειτα από ωραία ασίστ του Χαρίτου και έδωσε συνέχεια στην ανοδική της πορεία σε ένα ανταγωνιστικότατο πρωτάθλημα, όπως είναι το φετινό της Γ' Εθνικής. Από την άλλη, οι πράσινοι απέτυχαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι και, μοιραία, έμειναν χαμηλά στην κατάταξη.

Γκολ: 33' Νταγκουνάκης με σουτ (από ασίστ του Χαρίτου)

Διαιτητές: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου), Καραγεώργος-Μημίδης (Αθηνών)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Καπούταγλης, Πάππος, Νταγκουνάκης, Δούμουρας, Ματόντο, Ντούνιας, Χαρίτος, Μουκίδης (90' Βύρης), Μενδρινός (67' Λουβής), Κοντογιαννάτος, Καλαμβόκης (80' Μαχμουτάι)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Σήφης Βενάκης): Τσάκαλος, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Τζωρτζάτος, Ανδρίκος, Κατίδης (46' Ποιμενίδης), Χαλβατζίου, Πουρσανίδης, Ψυχογιός, Πασαλίδης, Κουτσούμπας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares