Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 17:13

Φωστήρας: Δυνατή προσθήκη με Θεοδωρίδη

Το υπόλοιπο της σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα βρει τον Φωστήρα με ανανεωμένο ρόστερ, μετά και την πρόσληψη του Δημήτρη Αρναούτη στην τεχνική ηγεσία, όπου διαδέχθηκε τον Μουράτ Σεροπιάν.

Στο κομμάτι των αφίξεων, μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Γιώργου Θεοδωρίδη, με τον οποίο ο έμπειρος προπονητής είχε πολύ καλή συνεργασία και την περσινή σεζόν, στην πορεία της Προοδευτικής προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Super League 2. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα του Κορυδαλλού, αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με τα «βυσσινί», ενώ παλαιότερα είχε πέρασμα και από τη Χαραυγή με τη μορφή δανεισμού.

Ο 26χρονος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως επιτελικός, έκανε το ντεμπούτο του στο γήπεδο Αγ. Νικολάου, έχοντας μάλιστα πολύ καλή παρουσία στην αναμέτρηση με τον ΑΟΑΝ (1-1). Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες του Soccerlive αναφέρουν ότι στις τάξεις των κιτρινόμαυρων υπάρχουν συζητήσεις για επιπλέον προσθήκες, με δεδομένο ότι έχουν υπάρχει και ορισμένες αποχωρήσεις.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares