Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 12:58

Ο Πανιώνιος τιμάει τον Τάκη Φύσσα

Μία ιδιαίτερη στιγμή θα ζήσουν όσοι βρεθούν στο στάδιο της Ν. Σμύρνης το μεσημέρι της Κυριακής (15/1) για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕ Μυκόνου.

Όπως γνωστοποιούν μέσα από δημοσίευσή τους στο φέισμπουκ, οι κυανέρυθροι θα τιμήσουν τον Τάκη Φύσσα για την προσφορά του στον σύλλογο, αλλά και εν γένει στο ελληνικό ποδοσφαίρο. Σημειώνεται πως ο παλαίμαχος άσος και αθλητικός διευθυντής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου αναδείχθηκε στον Πανιώνιο, ενώ αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 1998. Η ενημέρωση αναφέρει:

«Τιμούμε τον Τάκη Φύσσα στην αναμέτρηση με Μύκονο! Στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Μύκονο (15/1, 13:00) θα έχουμε την χαρά να έχουμε κοντά μας έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας, τον Τάκη Φύσσα. Ο σημερινός αθλητικός διευθυντής της Εθνικής μας Ομάδας ποδοσφαίρου, πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 και Κυπελλούχος Ελλάδας με τον Πανιώνιο το 1998, θα δώσει το παρών στην εντός έδρας αναμέτρηση μας. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου θα τιμηθεί από πλευράς μας ως ελάχιστος φόρος τιμής που μπορούμε να αποδώσουμε απέναντι στα όσα έχει προσφέρει τόσο στην ομάδα μας όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares