Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 21:38

Κάλεσμα στον κόσμο από την Θύελλα Ραφήνας ενόψει Πόρου

Το εξης δελτίο τύπου εξέδωσε η Θύελλα Ραφήνας

Ένα σπουδαίο ματς περιμένει την Θύελλα Ραφήνας, την προσεχή Κυριακή (15/1). Οι «λιγνιτωρύχοι» υποδέχονται στις 15:00 τον Α.Ο. Πόρου στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» και χρειάζονται τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, για να νικήσουν και να παραμείνουν στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη έχει στραμμένη την προσοχή της στο μεγάλο παιχνίδι με την κρητική ομάδα και συνεχίζει την προετοιμασία της, η οποία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου (14/1), με προπόνηση στο γήπεδο της Ραφήνας.

Διαιτητής της πρώτης εντός έδρας αναμέτρησης για το 2023 θα είναι ο Θεόδωρος Μαρανός (Αθηνών), με βοηθούς τον Νικόλαο Αρέστη (Δωδεκανήσου) και την Σταυρούλα Λαμπροπούλου (Πειραιά). Παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Λιανός (Βοιωτίας).

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, αυτά έχουν οριστεί στη τιμή των 10 ευρώ για τους φίλους της ομάδας μας και θα διατίθενται στην πόρτα της κεντρικής θύρας του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος». Εκεί όπου θα καθίσουν οι φίλαθλοί μας, μαζί με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Σας θέλουμε δίπλα μας, όλοι στο γήπεδο!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares