Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 21:14

Σπουδαίο «διπλό» για το Κερατσίνι που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή

Σπουδαίο διπλό για το Κερατσίνι που επικράτησε τον Πόρο σε εντός έδρας ήττα με 0-1.

Οι ροσσονέρι που βρήκαν το γκολ της νίκης με τον Χαρλέπα στο 24' άντεξαν στην πίεση που άσκησαν οι Ηρακλειώτες και έφυγαν με το διπλό από το Ηράκλειο.

Στα πρώτα είκοσι λεπτά είδαμε ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και χωρίς ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη ο Πόρος μπήκε σαφέστατα ανεβασμένος και απείλησε με τον Πήλιο και τον Νάκα σε δύο περιπτώσεις μέχρι την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αποβλήθηκε στο 74′ ο τεχνικός του Πόρου, Γιάννης Χατζησεβαστός, με την αποβολή να επιρεάζει και εκείνη τους παίκτες της ομάδας του Πόρου, η οποία έχει παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης.

Έτσι το τελικό σκορ ήταν το 0-1 με το Κερατσίνι να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο και τον Πόρο να κάνει το βήμα πίσω με αυτή την ήττα.

Πόρος: Ζαφείρης, Καλαϊτζάκης (83′ Ρέππας), Μπάμπης (20’ λ.τρ. Σημαιάκης), Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης, Μαγάκης (68′ Γροσδάνης), Μέμος, Καλαμιώτης, Καστελλιανάκης, Νάκας, Κομνηνός (46′ Πήλιος)

Κερατσίνι: Καπούταγλης, Κοντογιαννάτος, Ντούνιας, Μουκίδης, Ματόντο, Χαρίτος, Λούβης, Μενδρινός, Καλαμβόκης, Χαρλέπας (57′ Σαουλιάς), Μαχμουτάι (90′ Κόφφι)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares