Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 15:58

Μεγάλη νίκη για τον Εθνικό Πειραιά κόντρα στον Άρη Πετρούπολης

Ιδανικά συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Βαγγέλη Χαντέ στον πάγκο του Εθνικού Πειραιά καθώς η ιστορική ομάδα επικράτησε με του Άρη Πετρούπολης.

Οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν από το ματς χάρη σε γκολ του Γιάννη Κώστα στο 15' με ωραία εκτέλεση φάουλ.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι Πειραιώτες ευτύχησαν στην πρώτη τους καλή στιγμή να προηγηθούν και άντεξαν στην πίεση του αντιπάλου που έδειξε΄οτι δικαίως βρίσκονταν μέχρι χθες στην κορυφή του 5ου ομίλου.

Ο Άρης Πετρούπολης μετά το τέρμα που δέχτηκε, προσπάθησε με παιχνίδι από πίσω να φέρει το ματς στα ίσια. Στο 15' ο Αργυρίου έκανε το σουτ όμως ο Κούμπουλα μπλόκαρε σταθερά, με τον Τσατσαρή στο 18 με κεφαλιά μετά το φάουλ του Τσερκώνη να βλέπει τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 24 ο Γεραγωτέλλης σούταρε ψηλα άουτ, ενώ στο 33' ακυρώθηκε γκολ του Λεβέντη με κεφαλιά με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ. Στο 40 το σουτ του Σάμιου πέρασε μόλις άουτ.

Στο β' μέρος ο Άρης ήταν ανώτερος και πίεση μέχρι το τελευταίο λεπτό τον Εθνικό που άντεξε.

Στο 47' ο Κούμπουλα εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Τσερκώνη ενώ στο 57' το σουτ του Λεβέντη πέρασε λίγο άουτ. Στο 68' ο Ζέρβας έπιασε την κεφαλιά όμως ο Κούμπουλα μπλόκαρε.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές) Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Βασιλείου, Παπαγεωργίου, Μαλάι, Κώστας (60' Δώδας), Σταύρου (88' Πλουμάτος), Σάμιος, Νταλακούρας, Διάκος (70' Ντάφλας).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Ρουμπής, Λεβέντης, Μενάι, Τσατσαρής, Κορώνης, Γεραγωτέλης, Γάγγος, Τσερκώνης (65' Ζέρβας), Αντωνακόπουλος, Σαμαράς (77' Γεωργόπουλος) Αργυρίου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares