Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 12:43

Σιλεβίστας: «Ζήσαμε μοναδικές στιγμές στον Άρη Πετρούπολης»

Το δικό του ευχαριστώ΄ έστειλε ο απερχόμενος προπονητής του Άρη Πετρούπολης, Γιάννης Σιλεβίστας μετά την λύση της συνεργασίας με την ιστορική ομάδα.

Ο ίδιος έκανε λόγο για μοναδικές στιγμές που βίωσε ο σύλλογος αλλά και ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα θα πετύχει το στόχο της.

Αναλυτικά

Αναλαμβάνοντας την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο την τεχνική ηγεσία του Άρη Πετρούπολης γνώριζα ότι ο μοναδικός στόχος της ομάδας ήταν η άνοδος.Ολοι μαζί κατακτήσαμε ουσιαστικά τρία πρωταθλήματα , με τη διαδικασία των μπαράζ, ζήσαμε μοναδικές στιγμές και ο σύλλογος ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ Εθνική.Τη φετινή σεζόν η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για τις ατελείωτες ώρες καθημερινής δουλειάς , όλους τους ποδοσφαιριστές και φυσικά όλο το ΔΣ για την άψογη συνεργασία.Ξεκαθαρα η ομάδα αυτούς τους δεκαπέντε μήνες πέτυχε σπουδαίες διακρίσεις και άλλαξε επίπεδο. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση στα παιχνίδια και την εκτίμηση στο πρόσωπο μου. Καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Άρη Πετρούπολης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares