Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 12:41

Σπουδαία ενέργεια από Αιολικό με Πετσίτη

Τη συμπαράστασή της στο πρόσωπο του Γιώργου Πετσίτη έδειξε εμπράκτως η διοίκηση του Αιολικού, αναφορικά με την περιπέτεια που περνάει ο άτυχος ποδοσφαιριστής έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στον πρόσθιο χιαστό.

Ανήμερα της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο 22χρονος άσος, ο σύλλογος της Μυτιλήνης ανακοίνωσε την απόφαση για επέκταση της συνεργασίας μαζί του έως τον Ιούνιο του 2024! Πρόκειται για μία σπουδαία ενέργεια, που υπενθυμίζει πως ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τα ερασιτεχνικά σωματεία, δεν πρέπει να λείπει από τις προτεραιότητες η πολυεπίπεδη στήριξη του ποδοσφαιριστή. Η σχετική ενημέρωση έχει ως εξής:

«Σε επιτυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο, υποβλήθηκε την Τρίτη 6/12 στο 'Metropolitan' από τον χειρουργό ορθοπαιδικό κ. Στέργιο Καρακίτσιο, ο ποδοσφαιριστής του Αιολικού, Γιώργος Πετσίτης, μετρώντας αντίστροφα πλέον για τη σταδιακή επάνοδό του στην πλήρη δραστηριότητα και στην ένταξή του στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός, σε μια κίνηση ουσίας, δείγμα της αδιαπραγμάτευτης εμπιστοσύνης της προς τον ποδοσφαιριστή, ανακοινώνει σήμερα τη συμφωνία των δύο πλευρών για την επέκταση της συνεργασίας τους έως τον Ιούνιο του 2024!

Γιώργο, σου ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση, να έχεις υπομονή και είμαστε βέβαιοι ότι θα επιστρέψεις δυνατός στα γήπεδα με τη φανέλα του Αιολικού».

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares