Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 18:50

Επέστρεψε στις νίκες ο Φωστήρας

Εκλεισε αμέσως ο Φωστήρας την... παρένθεση που άνοιξε με την ήττα από τον Αλμυρό στην Κρήτη την περασμένη αγωνιστική και επανήλθε στις επιτυχίες!

Ανεβάζοντας την απόδοσή του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, επικράτησε με 2-0 του Πόρου, που από την πλευρά του δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το καλό του διάστημα στο ξεκίνημα του αγώνα και να προηγηθεί. Μάλιστα, οι Κρητικοί είχαν προσπάθεια στο δοκάρι στο 23ο λεπτό και, συγκεκριμένα, σε πλασέ του Πήλιου σε τετ α τετ με τον Ζαφείρη. Σταδιακά οι κιτρινόμαυροι άρχισαν να παίρνουν τα ηνία και, μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 36ο λεπτό με πλασέ του Χριστόπουλου έπειτα από ασίστ του Πινιώτη (1-0). Στο 44' ο Μέμμος σκόραρε με πλασέ, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς υπήρξε υπόδειξη για οφσάιντ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φέκκας «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ, για να φτάσουμε στο 58' όπου ο Φωστήρας «κλείδωσε» το «τρίποντο». Ο Μπερνιδάκης δέχθηκε την πάσα του Φέκα και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0, που έμελλε να παραμείνει μέχρι το φινάλε.

Διαιτητές: Χατζηγιάννης (Πειραιά), Κουρμαδιάς (Δωδεκανήσου)-Βάτος (Άρτας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Μάνος, Νταούλιας, Ανδριόπουλος (46' Παρασκευόπουλος), Νικολόπουλος, Πεχλιβανίδης, Κασνέτσι (85' Μανωλάς), Χριστόπουλος (89' Αλέξης), Πινιώτης, Μπερνιδάκης (74' Σταμούλης), Φέκας, Λαζαρίδης (74' Ξενοπανάγος).

ΠΟΡΟΣ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Πακιουφάκης (62' λ.τρ. Καλαμιώτης), Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης (56' Κομνηνός), Πολ, Φρρόκου, Μαγάκης (88' Ριζάκης), Μέμμος (88' Ρέππας), Ουζούνογλου (88' Γροσδάνης), Πήλιος.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares