Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 18:24

Εύκολη νίκη και κορυφή για τον Πανιώνιο

Με τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησε ο Πανιώνιος το... δώρο που ήρθε από τη Μυτιλήνη με την ήττα της Ρόδου από τον Αιολικό, ανεβαίνοντας στην κορυφή του 4ου ομίλου με το πέρας της 4ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ν. Κούστα επιβλήθηκε με 4-1 του Αίαντα Γαστούνης στη δική της υποχρέωση, καταφέρνοντας να υποτάξει τον μαχητικό της αντίπαλο στο τελευταίο εικοσιπεντάλεπτο. Μπροστά σε περίπου 2000 φιλάθλους τους, οι κυανέρυθροι πήραν το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με σουτ του Γεωργούση μετά από εξαιρετική ασίστ του Στούπη (1-0), όμως στο 27' ο Ρετσούλι ισοφάρισε με προσπάθεια εξ επαφής μετά από εκτέλεση κόρνερ (1-1). Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος είχε ένα κενό διάστημα είκοσι λεπτών, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα, παρ' όλα αυτά ευτύχησε να προηγηθεί στο 65' με υπέροχη προσωπική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Διονέλλη (2-1). Μέσα σε ένα δίλεπτο ο Ιστορικός «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Στο 80ο λεπτό ο Γροντής εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ, ο Κουτρουμπής απέκρουσε με τη βοήθεια και του δοκαριού, όμως ο Πίσπας που παρακολουθούσε τη φάση έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1 και με τη σέντρα ο Στούπης σκόραρε με ξερό σουτ μετά από αρχική απόκρουση του αντίπαλου γκολκίπερ, γράφοντας το τελικό 4-1.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Κουρκουνάσιος-Δαφερέρας (Πειραιά)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Παχατούρας, Καρδάμης (64' Μούντριχας), Διονέλλης, Ζούλιας, Γκότοβος, Καλύβας, Στούπης, Γροντής, Ρεντζής (53' Τσίπρας), Πίσπας, Γεωργούσης (67' Μπρέγκου)

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Κουτρουμπής, Βάρμπι, Βάτσης, Χαρίζι-Ρίλντι (86' Παπαχρηστόπουλος), Κάρδαρης (59' Καράγιωργας), Τσακοπιάκος (86' Χριστοφοράτος), Τριανταφυλλόπουλος, Φερεκίδης (76' Κουλούρης), Σταθάτος, Ρετσούλι, Πυρρής.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares