Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 20:32

Μοιρασιά για Μοσχάτο και ΑΟΑΝ

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε το Μοσχάτο δεν τα κατάφερε αφού έμεινε στο 1-1 με τον ΑΟΑΝ.

Οι Πειραιώτες που είδαν να τους ακυρώνεται γκολ στο 6' σε σουτ του Ψυχογιού κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια όμως έμειναν στο 0-0 στο ντεμπούτο του Σήφη Βενάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι πράσινοι στο α' μέρος μπήκαν πολύ δυνατά και στο 6' απείλησαν. Ο Ψυχογιός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και σκόραρε όμως το τέρμα ακυρώθηκε μετά απο υπόδειξη του βοηθού για χέρι. Στο 17' το σου του Μελισσόπουλου πέρασε άουτ, ενώ στο 34' ο Ζέλιος έκανε το σουτ με τον Σταματόπουλο να μπλοκάρει.

Στην επανάληψη το Μοσχάτο μπήκε δυνατά όμως ο Γιαγκιόζης στο 47' είπε όχι αφού εκτινάχθηκε και έκανε την επέμβαση του αγώνα σε σουτ του Ψυχογιού. Στο 51' το φάουλ του Ψυχογιου πέρασε άουτ για να φτάσουμε στο 56' όπου και πάλι οι γηπεδούχοι απείλησαν. Μετά από πλάγιο η μπάλα έφτασε στον Κουτσούμπα που έκανε το σουτ όμως ο Γιαγκιόζης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε. Στο 65' ο Ψυχογιός και πάλι απείλησε όμως κεφαλιά του κατέληξε στον Γιαγκιοζη που έδιωξε.

Τελευταία φάση του αγώνα, ένα πλασέ του Μηνά στο 68′, όπου απέκρουσε ο Σταματόπουλος, με το 0-0 να χαρίζει έναν βαθμό στον ΑΟΑΝ και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Ιωσήφ Βενάκης) Σταματόπουλος, Ανδρίκος, Σταυρου, Τζωρτζατος, Κουτσούμπας (73' Παυλάκης), Νιζάμης, Πασαλίδης, Τζέλη, Χαλβατζίου, Θεοδοσιου (63' Γκογκας), Ψυχογιός.

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης (75'Πυθαρουλης), Κίτος (63' Μηνας), Μποτε, Ταναι, Ζελιος (75' Σέχου), Μπαράτα, Φουκαράκης, Χιζι, Μελισσόπουλος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares