Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 20:18

Νίκη στο τέλος για τον Πανιώνιο

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ήρθε με ευρύ σκορ, που όμως διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά.

Έχοντας στο πλευρό τους περισσότερους από 300 φιλάθλους τους, οι κυανέρυθροι πέρασαν νικηφόρα από το Άργος, όπου επικράτησαν με 3-0 του Παναργειακού, σε ένα ματς που μέχρι το 75ο λεπτό παρέμενε ισόπαλο! Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Πίσπας έδωσε τη λύση, σκοράροντας από κοντά σε φάση διαρκείας από εκτέλεση κόρνερ για το 0-1, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ στο φινάλε. Στο 89ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καλύβα και ο Γροντής από την άσπρη βούλα σκόραρε για το 0-2, με τον Πίσπα να σημειώνει δεύτερο προσωπικό γκολ στο 95' με πλασέ σε τετ α τετ και να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή, με τον Πανιώνιο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην καταφέρνει να τη μετουσιώσει μέχρι το τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Από την άλλη, οι άνθρωποι του Παναργειακού έμειναν με παράπονα από τη διαιτησία, σημειώνοντας ότι στο 20ο λεπτό ο Καμπεράι ανατράπηκε σε προφανή θέση για γκολ και, συνεπώς, ο Καλύβας θα έπρεπε να αποβληθεί και όχι να δει την κίτρινη κάρτα, όπως και συνέβη, ενώ διαμαρτύρονται και για τη φάση του πρώτου γκολ, υποστηρίζοντας ότι παίκτης του Πανιωνίου κοντρόλαρε την μπάλα με το χέρι, πριν φτάσει στον Πίσπα που σκόραρε.

Διαιτητές: Τραϊφόρος, Πετρίδης-Λαμπροπούλου (Πειραιά)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Βλάχος, Πατσιαβούρας, Φλώρος, Καπετανάκης (80' Ντε Σόουζα), Σακελλαρόπουλος, Βήτος (80' Μαρίνης), Τσιράκης, Τσάνη, Καμπεράι (25' λ.τρ. Θεοδοσιάδης (46' λ.τρ. Αντωνόπουλος), Παιδάκης, Τσιράκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Καρδάμης (61' Μούντριχας), Διονέλλης (84' Μερτύρης), Καλύβας, Μπρέγκου (61' Ζούλιας), Ρεντζής (46' Γεωργούσης), Πίσπας, Γροντής, Τσίπρας (78' Παπαδάκης), Γκότοβος, Στούπης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares