Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 13:19

«Πισωγύρισμα» για Αιολικό

Κόντρα στο... μομέντουμ που είχαν δημιουργήσει από την πρεμιέρα πήγαν Αιολικός και Παναργειακός στο παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.

Οι νησιώτες, μετά την επικράτησή τους στη Ρόδο επί του Ιάλυσου, γνώρισαν ήττα... πισωγύρισμα με 1-0 από τους πράσινους, που συνήλθαν μετά την ήττα σοκ με ανατροπή από τον ΑΟ Πυλίου! Οι κυανόλευκοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν κατάφεραν ωστόσο να την αξιοποιήσουν. Από την άλλη, οι «λύκοι» σκόραραν με κοντινό πλασέ του Βήτου σε εκτέλεση κόρνερ στο 59ο λεπτό και αυτό το γκολ αποδείχθηκε αρκετό για να τους οδηγήσει στο «τρίποντο».

Διαιτητές: Γουρέλης, Τζάνης-Τζέλος (Αθηνών)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Πιττάτζιης, Κανελλόπουλος, Παστρικός (86' Μούκα), Μωραΐτης, Σουβατζόγλου (53' Αποστολόπουλος), Νάστος, Στεφάνοβιτς, Μουκίδης (68' Αντωνίου), Μακρής, Σπόλιαριτς (53' Δερμιτζάκης), Μπιέλομπρεκ

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Βλάχος, Πατσιαβούρας, Σακελλαρόπουλος, Καπετανάκης, Πλαστουργός (78' Μαρίνης), Τσιώλης (55' Λιακόπουλος), Καμπεράι (86' Τσιράκης), Παιδάκης, Τσάνι, Φλώρος, Βήτος.

(Πηγή: sportlesvos.gr)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares