Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 13:14

Μοιρασιά για Κερατσίνι και Μαρκό

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο γήπεδο «Π. Σαλπέας», με το Κερατσίνι και τη Μαρκό να μένουν στο ισόπαλο 1-1 και δίχως νίκη μετά από δύο αγωνιστικές στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι «ροσονέρι» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μουκίδη (1-0), ωστόσο στο 40' ήρθε η ισοφάριση έπειτα από προβολή του Κράσι, ο οποίος καιροφυλακτούσε μετά από προσπάθεια του Μπέλερη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καπούταγλη. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν... λογαριασμό, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Εθνικό.

Διαιτητές: Χαρίδης, Ρούσσος-Μπεκιάρη (Αθηνών)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Καπούταγλης, Κοντογιαννάτος, Νταγκουνάκης, Δούμουρας, Ματοντό, Χαρίτος, Καλαμβόκης (68' Μαχμουτάι), Μουκίδης (90' Κόφι), Σαούλιας (68' Λουβής), Ντούνιας, Μενδρινός

ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Βουτσελάς, Χάιδος (65' Αλέμης), Φλώρος (76' Σταυροθανασόπουλος), Μουσταφίδης, Μπέλερης, Βασιλειάδης, Γκεμίσης, Κράσι, Νατσιόπουλος (65' Πίκουλης), Σουλελές, Τσίκλος.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares