Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 12:09

Έτοιμη η Θύελλα Ραφήνας για τον σημερινό αγώνα με τον Εθνικό Πειραιά

Ένα δυνατό ματς δίνει σήμερα, Κυριακή (20/11, 15:00) η Θύελλα Ραφήνας, που συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στη Γ’ Εθνική. Κόντρα τον Εθνικό Πειραιά, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», οι «λιγνιτωρύχοι» θέλουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, έπειτα από το ατυχές αποτέλεσμα της πρεμιέρας στην Κρήτη, απέναντι στον Άγιο Νικόλαο.

Η ομάδα της Διασταύρωσης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (19/11) στη Ραφήνα και μετά το φινάλε του προγράμματος ο Νίκος Μεσολόγγης έκανε γνωστή την αποστολή για τον σπουδαίο αγώνα με τους «κυανόλευκους».

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια της αναμέτρησης, αυτά έχουν οριστεί στη τιμή των 10 ευρώ για τους φίλους της ομάδας μας και θα διατίθενται στην πόρτα της κεντρικής θύρας του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος». Εκεί όπου θα καθίσουν οι φίλαθλοί μας, μαζί με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά αιτήθηκε εισιτήρια για τις ανάγκες των «κυανόλευκων» φιλάθλων και η Θύελλα απ’ την πλευρά της έκανε αποδεκτό το αίτημα, κάτι το οποίο σημαίνει πως οι φίλοι του Εθνικού θα καθίσουν στη σιδερένια εξέδρα.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares