Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 21:01

Φιλική νίκη του Πανιωνίου κόντρα στον Εθνικό Πειραιά

Πανιώνιος και Εθνικός Πειραιά αναμετρήθηκαν σήμερα σε φιλικό ματς που έγινε στη Νέα Σμύρνη, με τον Ιστορικό να επικρατεί με 1-0.

Το ματς είχε δυο πρόσωπο με τον Εθνικό Πειραιά να είναι εξαιρετικός στο α' μέρος, κρατώντας τους γηπεδούχους μακριά από την εστία του Κούμπουλα, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις για να σκοράρει.

Μάλιστα οι κυανόλευκοι είχαν καλές στιγμές με τους Νικολόπουλο, Σάμιο και Δώδα ενώ είχαν δοκάρι στο 40' με κεφαλιά του Βασιλείου.

Στο β' μέρος ο Πανιώνιος ήταν κυρίαρχος αφού έκλεισε τον Εθνικό στα καρέ του και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ.

Σκόρερ για τους Νεοσμυρνιώτες ο Μπρέγκου στο 58'.

Στο 11' το σουτ του Ρεντζή πέρασε άουτ ενώ στο 22' ο Εθνικός έφτασε κοντά στο 0-1 όμως η κεφαλιά του Νικολόπουλου πέρασε άουτ.

Στο 40' ο Εθνικός έφτασε κοντά στο 0-1 αφού απώλεσε την πιο μεγάλη ευκαιρία οτυ αγώνα. Ο Ντάφλας έκανε τον κόρνερ και βρήκε στην καρδιά της άμυνας του Πανιώνιου τον Βασιλείου που έκανε την κεφαλιά με ετη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Στο β' με΄ρος ο Πανιώνιος βελτιώθηκε και έφτασε κοντά στο γκολ στο 50' όταν ο Καλύβας έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει σε κόρνερ μετά από επέμβαση του Κούμπουλα. Στο 54' οι αμυντικοί του Εθνικού έδιωξαν πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Καρδάμη για να φτάσουμε στο 58' όπου έγινε το 1-0.

Ο Ρεντζής 'τσίμπησε' τη μμάλα και πάσαρε έτοιμο γκολ στον Ραγκιπ Μπρέγκου που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο 72' το φάουλ του Γροντή πέρασε άουτ, ενώ στο 88' ο Κουφουδάκης έκανε το σουτ με τον Κούμπουλα να μπλοκάρει σταθερά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κουστας) Αντωνόπουλος (46' Παχατουρας), Ξυγκορος, Μερτύρης (46' Διονέλλης (74' λ.τρ. Κουβαράς)), Καλυβας (85' Μαρινάκης), Γκοτοβος, Μπρεγκου, Γροντης, Παπαδάκης (46' Καρδάμης), Στουπης (63' Γεωργούσης), Ρεντζης (80' Κουφουδάκης), Τσιμποκας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεόφιλος Καλυβας) Κουμπουλα, Παπαγγελης (80' Πλουμάτος), Ζωγραφάκης, Βασιλειου, Νικολοπουλος, Παπαγεωργιου (67' Διακος), Ντάφλας (87' Θεοδωρου), Νταλακουρας, Δροσης (75' Σταύρου), Σαμιος, Δωδας (75' Κωστας).

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares