Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 18:47

Νέος τεχνικός της Ερμιονίδας ο Στεφανίδης

Στο πρόσωπο του Μάρκου Στεφανίδη βρήκε η διοίκηση της ΑΕ Ερμιονίδας τον κατάλληλο για διαδόχο του Κ. Καλογιαννίδη στην τεχνική ηγεσία, μετά την απρόσμενη εξέλιξη της αποχώρησης του τελευταίου κατά τη χθεσινή μέρα.

Με βιογραφικό που περιλαμβάνει αρκετούς «σταθμούς» σε Super League 2 και Γ' Εθνική, ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία μίας ομάδας που έχει εδραιώσει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων, χάρη στην πολυετή και αδιάλειπτη παρουσία της στις εθνικές κατηγορίες.

Η ενημέρωση της ομάδας, στην οποία υπάρχει αναλυτικά και το βιογραφικό του, αναφέρει: «Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον προπονητή Μάρκο Στεφανίδη. Ο 55χρονος τεχνικός θα έρθει στην Ερμιόνη την Παρασκευή (07/10), ημέρα που θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας και θα γνωρίσει από κοντά τους παίκτες και τα μέλη του συλλόγου. Ο Μάρκος Στεφανίδης έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 3 Απριλίου του 1967. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ (από τη σχολή ποδοσφαίρου στο Νόβισαντ της Σερβίας). Ως προπονητής έχει 'πλούσιο' βιογραφικό σε ομάδες της Football League και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έχει διατελέσει και σκάουτερ σε σύλλογο της Super League 1. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν στον πάγκο του ΑΟ Διαβολιτσίου, τερματίζοντας στην 3η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αποτελώντας την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ως προπονητής την αγωνιστική περίοδο 2014-15 δούλεψε στον ΑΟ Χανίων. Έκτοτε εργάστηκε σε Ιάλυσο, Ζάκυνθο, Καλαμάτα, Σπάρτη, ξανά στον Ιάλυσο, σε Επισκοπή, Αήττητο Σπάτων, Τηλυκράτη Λευκάδας. Το καλοκαίρι του 2021 επέστρεψε στη Μεσσηνία, μετά το πέρασμά του από την Καλαμάτα, για λογαριασμό του ΑΟ Διαβολιτσίου, τερματίζοντας στο τέλος της σεζόν στην 3η θέση του 4ου ομίλου... Σε θέματα μεγιστοποίησης απόδοσης ποδοσφαιριστών έχει εργαστεί σε χώρες του εξωτερικού, και κυρίως στην Ολλανδία. Ο Μάρκος Σταφανίδης διατηρούσε, επίσης, για 18 χρόνια ακαδημία ποδοσφαίρου στην Αθήνα, συνεργαζόμενος με πολλούς, πρώην παίκτες και συλλόγους. Ως προπονητής έχει θητεία και στις ακαδημίες Ρότσα, καταγράφοντας για τέσσερα χρόνια επιτυχίες με τα τμήματα Κ-18 έως Κ-20. Επίσης, στο πρωτάθλημα σάλας είναι ο πρώτος που έχει αναδειχθεί πρωταθλητής ως παίκτης και ως προπονητής με τον ΑΟ Κόσμου ΒΠ. Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Μελισσίων (διετέλεσε και προπονητής), Ατρόμητο Περιστερίου, Τριγλία Ραφήνας, Αγία Ελεούσα, Ηλυσιακό και Μαρκό».

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares