Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 11:48

Αιολικός: Στην τεχνική ηγεσία ο Παπασπύρου

Οι εξελίξεις που σημειώθηκαν στο «στρατόπεδο» του Αιολικού με την παραίτηση του Θοδωρή Γιακαλή, συνεχίστηκαν σήμερα (1/10) το πρωί με τη μετάθεση του Δημήτρη Παπασπύρου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή σε εκείνη του προπονητή.

Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει πάλι τα ηνία των κυανόλευκων, μετά την πρώτη θητεία του τη σεζόν 2020-2021. Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας της Μυτιλήνης αναφέρει:

«H διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει πως νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Δημήτρης Παπασπύρου. Ο μέχρι πρότινος Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει να οδηγήσει ξανά τον Αιολικό στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, επιστρέφοντας στη θέση του προπονητή, που κατείχε και τη σεζόν 2020-21. Πέραν του Αιολικού, ο Δημήτρης Παπασπύρου έχει εργαστεί στο παρελθόν και στους πάγκους των ΑΕ Κηφισιά, ΑΟ Πεύκης, Ηλυσιακού, ΠΑΟ Ρουφ, Μαρκό και ΑΕ Χαλανδρίου. Δημήτρη, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Είμαστε πεπεισμένοι πως με την εμπειρία σου θα βοηθήσεις τον Αιολικό να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και να πετύχει τους στόχους του».

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares