Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 16:19

Ενίσχυση από Αργεντινή για την Ηλιούπολη

Ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν είχε περάσει για λίγους μήνες από το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Κ20 του Παναθηναϊκού, ενέταξε στο δυναμικό της η Ηλιούπολη, ενισχύοντας το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τον Αργεντινό Ιβάν Ντίας, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αρμενίας με τα χρώματα της Αραράτ Γιερεβάν. Η επίσημη ενημέρωση για τον 29χρονο μέσο αναφέρει:

«Η Hλιούπολη ανακοινώνει την απόκτηση του αργεντίνου ποδοσφαιριστή Iván Santiago Díaz. O πολύπειρος μέσος αποτελεί μια ποιοτική προσθήκη για την μεσαία γραμμή της ομάδας μας, έχοντας παραστάσεις από υψηλού επιπέδου πρωταθλήματα. Πριν την άφιξη του στην Ηλιούπολη, ο Ivan αγωνιζόταν για την Ararat Yerevan, όπου πρόσφατα συμμετείχε σε δύο αγώνες για τα προκριματικά του UΕFA Conference League. Mε τη φανέλα της Ararat, την περυσινή σεζόν συμμετείχε σε 30 ματς και σκόραρε 3 γκολ. Στο παρελθόν, έχει επίσης αγωνιστεί για την SKF Sered, τη Viktoria Plzen, τη MSK Zilina, την Estudiantes II, τη River Plate II, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από την Κ20 ομάδα του Παναθηναϊκού. Toν καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια σπουδαία χρονια με τον 'Ήλιο'».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares