Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 16:47

Φιλική νίκη και συμπεράσματα για Πανιώνιο

Ενα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε την Τετάρτη (7/9) το απόγευμα στο γήπεδο «Μαρκ Μαρσώ» ανάμεσα σε δύο ομάδες που προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους σε διαφορετικά πρωταθλήματα.

Χολαργός και Πανιώνιος τέθηκαν αντιμέτωποι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 2-1, αλλά τους γηπεδούχους να κερδίζουν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Σπ. Μόχλα ήταν εκείνοι που πήραν κεφάλι στο σκορ με σουτ του Σκούμα από θέση εκτός περιοχής στο 35ο λεπτό (1-0). Είχε προηγηθεί δοκάρι σε σουτ του Στούπη εκτός περιοχής λίγα λεπτά νωρίτερα. Στο δεύτερο μέρος οι κυανέρυθροι έφτασαν στην ανατροπή. Στο 58ο λεπτό ο Πίσπας ισοφάρισε με θαυμάσιο πλασέ έπειτα από συνδυασμό με τους Μούντριχα και Στούπη (1-1), ενώ στο 85' ο Γκότοβος αξιοποίησε ασίστ του Γροντή και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-2. Από πλευράς Χολαργού, για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Κοντογιάννης, Πιπεράς, Χαλκιόπουλος και Καρράς. Από την άλλη, ο Ν. Κούστας επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, με δεδομένο ότι αρκετοί από αυτούς δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν στο φιλικό της περασμένης Κυριακής με την Παναχαϊκή.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας): Μολφέσης, Τσάγκαρης, Γαλάτης (75' Κορφιάτης), Μιχελής (65' Τσίρος), Βλασόπουλος (75' Ματαλιωτάκης), Ξύδης (55' Ντάλταρης), Μπόλης, Μπαλαχτσής (75' Τσιαντής), Κετσετζόγλου, Σβίγγος (65' Ζαχαρόπουλος), Σκούμας (70' Κωνσταντινίδης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος (65' Καρούσος), Καρδάμης (46' Κουβαράς), Μερτύρης (70' Διονέλλης), Ζούλιας, Καλύβας (70' Γκότοβος), Στούπης (60' Γροντής), Μαρινάκης (46' Μπρέγκου), Παπαδάκης (70' Παυλής), Πίσπας (60' Ενγκόγκ), Τσίπρας (46' Μούντριχας), Γεωργούσης (46' Τσιμπόκας)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares