Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 00:45

Συνέχισε τις φιλικές νίκες ο Καραβάς

Άλλη μία σημαντική νίκη απέναντι σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας πέτυχε ο Καραβάς και πιστοποίησε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αναφορικά με την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πειραιά.

Σε τεστ που έγινε σήμερα (29/8) το απόγευμα στο γήπεδο ΣΕΦ, η ομάδα της Π. Κοκκινιάς επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου, που αγωνίστηκε κατά κύριο λόγο με ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έπαιξαν στο χθεσινό φιλικό με την Κηφισιά ή είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής.

Στο 35ο λεπτό οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν με πέναλτι που κέρδισε ο Τσιμπόκας και εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρινάκης (0-1), όμως στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι έφτασαν στην ανατροπή. Στο 50' ο Νικολόπουλος έφερε το ματς στα ίσια (1-1) και στο 70' ο Ηλιάδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον Καραβά.

ΚΑΡΑΒΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Γκούμας (70' Κωτσαλάς), Τσίνας, Κουτσοποδιώτης, Τζαφέρι, Παυλίδης (70' Κολιός), Σούφλας, Αρβανιτάκης (70' Μάντζης), Ηλιάδης, Νικολόπουλος (80' Σιγάλας), Κοντογιαννόπουλος (46' Αγγελόπουλος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Καρούσος, Κουβαράς, Μερτύρης, Δημητρέλης, Παπαδόπουλος, Μαρινάκης, Κωτσοβός, Παυλής, Κουφουδάκης, Βαλαβανίδης, Τσιμπόκας.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Παχατούρας, Παπαδάκης, Γεωργούσης, Καρδάμης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares