Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 11:04

«Μπαμ» με Κατίδη ο Πανελευσινιακός!

Μπορεί ο Πανελευσινιακός να βρίσκεται στη Νάουσα καθώς πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε παύση.

Τουναντίον οι άνθρωποι των σταχυοφόρων δουλεύουν επαγγελματικά συνεχίζοντας τη δουλειά προκειμένου να ενσωματωθούν στην ομάδα ποδοσφαιριστές με υψηλή ποιότητα που θα μπορέσουν να προσφέρουν λύσεις καθόλη τη διάρκεια της απαιτητικής σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό πριν από λίγο η ιστορική ομάδα ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πρωταθλητή του 6ου ομίλου με τη φανέλα της Προοδευτικής, Γιώργου Κατιδη.

Ο 28χρονος άσος που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την θητεία του στην ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με τους σταχυοφορους και είναι έτοιμος να προβάρει τη φανέλα της ιστορικής ομάδας.

Ο ικανότατος άσος, πριν φορέσει τη φανέλα της Προο, άνηκε στο δυναμικό του Ηροδότου και εφόσον αποκτηθεί θα βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για την άνοδο.

Στο παρελθόν έχει περάσει και από Άρη, Νοβάρα, Βέροια, Λεβαδειακό, Παναγιάλειο, Γιάρο (Φινλανδία) και Ολίμπια, Πρίμπραμ (από Τσεχία).

Με την κίνηση αυτή η διοίκηση του Κώστα Αθανασίου δείχνει ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο σύλλογος να τερματίσει στην πρώτη θέση.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares