Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 14:42

Ενίσχυση με Ουζούνογλου ο Πόρος

Με εντυπωσιακό τρόπο υλοποιεί τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Πόρος, στις τάξεις του οποίου συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι προετοιμασίες για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Νέο απόκτημα για τους Κρητικούς αποτελεί ο Σάκης Ουζούνογλου, ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία πρωταθλητισμού και αρκετά ποιοτικά χαρακτηριστικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Μόλις την περασμένη σεζόν, μάλιστα, αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη φανέλα του Μακεδονικού, πετυχαίνοντας και την άνοδο στη Super League 2 μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ. «Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του ποιοτικού μέσου που σήκωσε κούπα πέρυσι με τον Μακεδονικό στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής και πανηγύρισε την άνοδο μέσω των αγώνων μπαράζ στη Super League 2! Ένας πρωταθλητής, ο Σάκης Ουζούνογλου στα μπλε του Πόρου! Σάκη καλωσόρισες στην οικογένεια της ομάδας. Σου ευχόμαστε μια γεμάτη σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να πανηγυρίσουμε παρέα πολλές νίκες και επιτυχίες με τον Πόρο» αναφέρει η ανακοίνωση της νέας του ομάδας.

Όσο για το βιογραφικό του, ο Σάκης Ουζούνογλου γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1995 στη Στουτγκάρδη και το 2002 μετακόμισε οικογενειακώς μόνιμα στην Ελλάδα και στη Δράμα. Ο έμπειρος μέσος που ήταν να έρθει από πέρυσι στον Πόρο αλλά δεν του το επέτρεψαν τότε οικογενειακοί λόγοι αγωνίζεται στο κέντρο τόσο ως "εξάρι, όσο και ως "οκτάρι". Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 12 ετών στις Ακαδημίες του Αγίου Αθανασίου Δράμας. Μετά από μια τετραετία στις Ακαδημίες του Αγίου Αθανασίου προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και από εκεί άνοιξε τα "φτερά" του για τον γειτονικό Α.Ο. Καβάλας, φορώντας τη φανέλα του σε ηλικία 17 ετών στη Δ' Εθνική. Ακολούθησαν οι Π.Α.Σ. Κόρινθος (ένα χρόνο, Γ' Εθνική), Άγιος Αθανάσιος Δράμας (ένα χρόνο, Α' τοπικό), Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (έξι μήνες, Γ' Εθνική), Δωτιέας Αγιάς (έξι μήνες, Γ' Εθνική), Ελπίδα Σκουτάρεως (ένα χρόνο, Γ' Εθνική). Στην Κρήτη κατηφόρισε για πρώτη φορά τη σεζόν 2017-2018 για λογαριασμό του Ο.Φ. Ιεράπετρας τη φανέλα του οποίου φόρεσε στη Γ' Εθνική και παράλληλα κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος. Η συνέχεια τον βρήκε στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στα Μετέωρα με τα οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωταθλημα (ένα χρόνο, Γ' Εθνική) για ν' ακολουθήσει ο Αετός Οφρυνίου (δύο χρόνια, Γ' Εθνική). Μετά από ένα μικρό διάλειμμα έξι μηνών στη Γερμανία επέστρεψε πέρυσι τον Ιανουάριο στην Ελλαδα και κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής με τον Μακεδονικό και παράλληλα να πανηγυρίσει την ιστορική άνοδο για την ομάδα της Νέας Ευκαρπίας μετά από 36 ολόκληρα χρόνια στη Β' Εθνική!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares