Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 13:11

Παρελθόν από την Θύελλα Ραφήνας ο Δρόσης

Δεν συνεχίζει στην Θύελλα Ραφήνας ο Κώστας Δρόσης.

Μετά από δυο χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής ο ικανότατος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του και αναζητάει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Την πρώτη σεζόν στους πράσινους κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο πετυχαίνοντας 5 γκολ σε 10 συμμετοχές, ενώ πέρυσι είχε επίσης μια παραγωγική σεζόν αφού βρήκε δίχτυα 6 φορές, με την Θύελλα να τερματίζει στην 4η θέση.

Ο ίδιος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μαρκό, Φωστήρα και Κηφισιά κατακτώντας με την τελευταία ομάδα το πρωτάθλημα ΕΠΣΑ.

Μετά την αποχώρηση του ο Δρόσης τόνισε

Μετά από 2 χρόνια γεμάτα επιτυχίες που συνοδεύτηκαν με ένα πρωτάθλημα Γ εθνικής και μια ακόμα απόλυτα επιτυχημένη σεζόν ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά ολόκληρη τη διοίκηση και ειδικότερα τον κύριο Λουκατο και τον κύριο Μυτιληναίο γιατί ήταν απόλυτα σωστοί απέναντι μου. Επίσης τον coach Νίκο Μεσολογγη που με βοήθησε σε ποδοσφαιρικό και όχι μόνο επίπεδο σε όλο αυτό το διάστημα, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες του Δημήτρη Καραμανωφ , Χρήστο Αηδονη και Μανό Μανιο. Και τέλος , πιο πολύ όλους τους υπέροχους συμπαίκτες που είναι από τις πιο δεμένες και αυθεντικες παρέες που έχω γνωρίσει! Καλή επιτυχία σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares