Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 20:36

Ο Μενδρινός παραμένει στο Κερατσίνι

Έχοντας επενδύσει αρκετά στον περσινό του κορμό, το Κερατσίνι συνεχίζει τις ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές που την περσινή χρονιά σήκωσαν το βάρος στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στο πλαίσιο αυτό, ο επόμενος παίκτης που συμφώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάκη Αποστόλου, για να παραμείνει στη φαρέτρα των ροσσονέρι είναι ο Κώστας Μενδρινός.

Ο πολύπειρος άσος που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ολυμπιακό και πραγματοποίησε μια λαμπρή καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συναντήθηκε με το γνωστό επιχειρηματία και αφού παρουσιάστηκε ταύτιση φιλοσοφίας, έδωσαν τα χέρια ώστε να πορευτούν από κοινού την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο Μενδρινός πέρυσι είχε καταλυτική παρουσία στην παραμονή των ροσσονέρι και αυτός ήταν ο λόγος που βρίσκονταν στις βασικές επιλογές του Φώτη Θανέλλα για να παραμείνει στο δυναμικό του συλλόγου.

Το δελτίο τύπου

Στην ομάδα του Κερατσινίου θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Μενδρινός . Ο έμπειρος μέσος αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η οικογένεια του Κερατσινίου του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares