Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 13:14

Ερμιονίδα: Νέος προπονητής ο Καλογιαννίδης

Στο πρόσωπο του Κώστα Καλογιαννίδη η διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας βρήκε τον αντικαταστάτη του Μανώλη Σκύβαλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο πρώην προπονητής του Ερμή Μελιγούς συμφώνησε σε όλα με την ομάδα από την Αργολίδα και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να διατηρήσει το σύλλογο σε ανταγωνιστικό επίπεδο στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ασφαλώς πρόκειται για προπονητή με παραστάσεις από την κατηγορία καθώς έχει εργαστεί σε Παναρκαδικό, Άρη Τρίπολης και Καλαμάτα.

Η ανακοίνωση της ομάδας με τις δηλώσεις του κ. Καλογιαννίδη

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Κώστας Καλογιαννίδης.

Η διοίκηση του συλλόγου είχε την Τρίτη (05/07) συνάντηση με τον 46χρονο τεχνικό, κατά τη διάρκεια της οποίας επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο νέος μας προπονητής έχει περάσει ξανά από τον πάγκο της ΑΕ Ερμιονίδας την περίοδο 2015-16. Το βιογραφικό του ως τεχνικός ξεκινά από τον Άρη Τρίπολης, ενώ σ’ αυτό υπάρχουν και άλλα «βαριά» ονόματα του ποδοσφαίρου μας, όπως του Παναρκαδικού και της Καλαμάτας, σημειώνοντας επιτυχίες στις ομάδες που έχει εργαστεί. Ο Κώστας Καλογιαννίδης έχει περάσει και από την ΑΕΚ Τρίπολης, σύλλογο που ανέβασε από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Γ’ Εθνική.

Ο 46χρονος προπονητής έγραψε τη δική του ιστορία τα τρία τελευταία χρόνια με τον Ερμή Μελιγούς, καθώς αποτελεί, δίχως καμία αμφιβολία, τον κορυφαίο τεχνικό, που έχει περάσει από τον πάγκο της ομάδας της Βόρειας Κυνουρίας. Έβαλε… φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στις πιο σημαντικές στιγμές του συλλόγου, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας, την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, με διετή παρουσία του Ερμή Μελιγούς στις εθνικές κατηγορίες της χώρας, που συνοδεύτηκε την προηγούμενη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Αρκαδίας. Στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει «λαμπρή» πορεία στα γήπεδα και ως ποδοσφαιριστής.

Η ΑΕ Ερμιονίδας συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού που έχει γίνει, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2022-23). Πρώτο μέλημα και του νέου μας προπονητή είναι ο καταρτισμός του ρόστερ σε συνεργασία με το νέο ΔΣ που έχει προκύψει.

Ο Κώστας Καλογιαννίδης μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, μίλησε στο «ermionidafc.gr» και τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕ Ερμιονίδας και από το γεγονός πως το συμβούλιο του συλλόγου έδειξε προτίμηση προς το πρόσωπό μου. Είναι τιμή να βρίσκομαι ξανά στα εσωτερικά της ομάδας ως προπονητής της. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι πάντα είχα στο μυαλό μου την ΑΕ Ερμιονίδας, ώστε να βρεθώ ξανά στον σύλλογο και να δουλέψω ως τεχνικός, έχοντας περισσότερη πείρα από πάγκους, πάντα όμως, με την ίδια διάθεση για σκληρή δουλειά, ώστε να διακριθούμε στο νέο πρωτάθλημα.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και αυτό θα το πετύχουμε όλοι μαζί, με κοινή προσπάθεια και με γνώμονα το καλό της ΑΕ Ερμιονίδας. Διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και κόσμος θα προσπαθήσουμε και θα μοχθήσουμε, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο που αρμόζει στην ιστορία της ομάδας. Ένα σύνολο, έτσι όπως το έχει στο μυαλό της και η διοίκηση του συλλόγου.

Σ’ αυτή την προσπάθεια έχουμε ανάγκη και τον κόσμο κοντά μας. Εμείς, αυτό που θα προσπαθήσουμε, είναι οι φίλαθλοί μας να νιώθουν περήφανοι για την ομάδα που θα παρουσιάσουμε στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να συνεχίσουμε το καλό πρόσωπο της ΑΕ Ερμιονίδας στα γήπεδα και στις εθνικές κατηγορίες».

Κόουτς, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση της προπονητικής σου καριέρας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares