Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 20:43

Ανανέωσε με Συριόπουλο ο Πανελευσινιακός

Ολοκληρώνονται σιγά-σιγά στον Πανελευσινιακό οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών εκείνων που στήριξαν την προσπάθεια στο περσινό πρωτάθλημα του 7ου ομίλου.

Έτσι λοιπόν μετά την απόκτηση του Δημήτρη Βοσνακίδη, οι σταχυοφόροι ήρθαν σε συμφωνία με ακόμη έναν σπουδαίο αμυντικό ο οποίος την περσινή χρονιά ήταν πραγματικός βράχος για τους σταχυοφόρους.

Συγκεκριμένα, τη φανέλα με το στάχυ στο στήθος θα φοράει και τη σεζόν 2022-2023 ο Στάθης Συριόπουλος που ήταν από τους βασικούς πυλώνες στην πορεία των Ελευσίνιων.

Ο ικανότατος άσος στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης συμφώνησε αμέσως και έτσι οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια ώστε η συνεργασία τους να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά.

Το δελτίο τύπου

Η διοίκηση του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στάθη Συριόπουλο. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μέλος της ομάδας μας βοηθώντας την να πετύχει τους υψηλούς στόχους της. Στάθη, η διοίκηση εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares