Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 19:58

Ανανέωσε με Λεβέντη ο Άρης Πετρούπολης

Έναν από τους πρωταγωνιστές της καταπληκτικής πορείας τη φετινή σεζόν διατηρεί στις τάξεις του ο Άρης Πετρούπολης ενόψει και της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!

Ο λόγος για τον Πέτρο Λεβέντη, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση Κούστα και παραμένει στη διάθεση του Γιάννη Σιλεβίστα. Η σχετική ενημέρωση των ερυθροκίτρινων αναφέρει:

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Πέτρο Λεβέντη.

Ο 29χρονος στόπερ που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της οπισθοφυλακής ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της αμυντικής γραμμής για την ομάδα μας τη φετινή χρονιά στην πορεία που έγινε προς την κατάκτηση του τίτλου.

Με την παρουσία του, την προσωπικότητα, το ταπεραμέντο του, την καθοδήγηση του εντός γηπέδου και τις ικανότητες του, η ομάδα μας βρήκε έναν αληθινό ηγέτη στο πρόσωπο του αφού ξεχώρισε σε όλα τα ματς που αγωνίστηκε περιορίζοντας στο μέγιστο βαθμό τους επιθετικούς που βρήκε απέναντι του.

Σε 29 συμμετοχές ο Πέτρος Λεβέντης ξεχώρισε με την απόδοση του και είναι βέβαιο ότι εκ των αρχηγών της ομάδας μας θα αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ευχόμαστε στον Πέτρο Λεβέντη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares