Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 19:52

ΑΕ Ερμιονίδας: «Περήφανοι για τον προπονητή και άνθρωπο Στάικο!»

Τη χαρά και την υπερηφάνειά τους για το γεγονός ότι ο Θανάσης Στάικος έλαβε το χρίσμα από τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα και αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή στο πρωτάθλημα της Super League, θέλησαν να μοιραστούν δημοσίως οι άνθρωποι της ΑΕ Ερμιονίδας.

Άλλωστε, πρόκειται για την ομάδα στην οποία είχε κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να ακολουθήσει, ξεκινώντας από τον πάγκο της ίδιας, τον δρόμο της προπονητικής. Η ανακοίνωση του συλλόγου της Αργολίδας αναφέρει:

«Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που νιώθουμε όλοι στην ΑΕ Ερμιονίδας για τον Θανάση Στάικο, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΣ Γιάννινα, συλλόγου που θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τα επόμενα χρόνια στη Super League 1. Είμαστε υπερήφανοι για τη νέα 'σελίδα' στην προπονητική του καριέρα, για το έργο του και την πορεία του. Είμαστε σίγουροι ότι, όπως τα κατάφερε περίφημα στην ομάδα μας, πριν από μερικά χρόνια, τότε που κλήθηκε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία σε πιο νεαρή ηλικία, έτσι και στον ΠΑΣ Γιάννινα, το έργο του θα είναι σπουδαίο και ως α' προπονητής.

Ο 42χρονος τεχνικός έμεινε αρκετό διάστημα στην ΑΕ Ερμιονίδας, έχοντας πρώτα αγωνιστεί ως παίκτης. Με εφόδια τη συνέπεια, την εργατικότητα και το ομαδικό πνεύμα, πέτυχε σπουδαία πράγματα και ως προπονητής, ενώ αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο μας.

Είμαστε υπερήφανοι για τον προπονητή και για τον άνθρωπο Θανάση Στάικο, που έχει μάθει να αγωνίζεται, 'νικώντας' και τις δυσκολίες που του έφερε η ζωή. Είναι και δική μας τιμή η νέα επιτυχία του πρώην τεχνικού μας. Νιώθουμε υπερήφανοι για τον Θανάση Στάικο και για το γεγονός πως ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ΑΕ Ερμιονίδας.

Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες. Παραμένει πάντα μέλος της οικογένειας μας».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares