Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 15:22

Παπασπύρου: «Έχω τεράστια όρεξη για δουλειά - Εύκολη απόφαση να γυρίσω στον Αιολικό»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός διευθυντής του Αιολικού παραχώρησε ο Δημήτρης Παπασπύρου, χαρακτηρίζοντας εύκολη την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Σημείωσε ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα σε εκείνον και τη διοίκηση Αντωνάκα, όπως και με τους φιλάθλους, ενώ τόνισε πως τον εξιτάρει το γεγονός ότι άπαντες στον σύλλογο δουλεύουν καθημερινά για τη νέα σεζόν.

Στη δήλωσή του, ο Δ. Παπασπύρου αναφέρει: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα από ένα διαφορετικό πόστο, αλλά η αγάπη μου για τον Αιολικό παραμένει ίδια μετά το πέρασμα μου από την ομάδα την περσινή χρονιά. Το πιο σημαντικό είναι η αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει με τη διοίκηση του κ. Αντωνάκα, αλλά και με τους φιλάθλους. Οπότε για εμένα ήταν μια εύκολη απόφαση, γνωρίζοντας το μέγεθος, την ιστορία και την προοπτική του συλλόγου. Είναι ένας νέος ρόλος, αλλά έχω τεράστια όρεξη για δουλειά. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ αυτή τη στιγμή είναι πως όλα τα στελέχη του οργανισμού εργάζονται ήδη καθημερινά για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κι αυτό εμένα με εξιτάρει γιατί γνωρίζω καλά το χώρο και δεν συμβαίνει σε πολλές ομάδες, ακόμα και σε ανώτερη κατηγορία».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares