Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 15:11

Παρελθόν από τον Ερμή Μελιγούς ο Καλογιαννίδης - «Ο Ερμής με εσένα 'μεγάλωσε'»

Με ένα άκρως συγκινητικό και κολακευτικό κείμενο για τον Κώστα Καλογιαννίδη θέλησε να συνοδεύσει η διοίκηση του Ερμή Μελιγούς την ενημέρωσή της για τη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό έπειτα από τρία χρόνια συμπόρευσης.

Στον σύντομο απολογισμό αυτής της τριετίας, οι «βυσσινί» υπογραμμίζουν ότι ο Ερμής μεγάλωσε ως ποδοσφαιρική οντότητα αυτό το διάστημα, παρατηρούν πως η ομάδα τους απέκτησε αναγνώριση πέρα από τα στενά όρια του νομού Αρκαδίας, ενώ σημειώνουν ότι η πόρτα και η... αγκαλιά της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτές για εκείνον. Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Ερμή Μελιγούς ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Καλογιαννίδη. Φίλε Κώστα, 3 χρόνια μαζί καταφέραμε πολλά. Ο Ερμής με εσένα 'μεγάλωσε'. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Αρκαδίας, συμμετείχαμε 2 χρόνια στη Γ' Εθνική κατηγορία, κατακτήσαμε το κύπελλο Αρκαδίας, συμμετείχαμε, γράφοντας χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας, στο Κύπελλο Ελλάδος, αποκτήσαμε μεγάλη αναγνώριση και σεβασμό πέραν από τα σύνορα του νομού μας. Η λέξη 'ευχαριστώ' δεν μπορεί να καλύψει την προσφορά σου στην ομάδα μας. Γι' αυτό το λόγο δεν πρόκειται ποτέ να πούμε αντίο, καθώς η πόρτα και η αγκαλιά του Ερμή θα παραμένουν πάντα ανοιχτές για εσένα».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares