Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 14:05

Σεροπιάν: «Είναι παρακαταθήκη αυτή η χρονιά για τον Πανελευσινιακό»

Η τελευταία στροφή του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο βρίσκει τον Πανελευσινιακό να διεκδικεί την πρώτη θέση και, μάλιστα, να κρατάει την τύχη του στα... πόδια του!

Μετά το νικηφόρο 2-1 απέναντι στον Αίαντα Σαλαμίνας, η ομάδα της Ελευσίνας θα έχει την ευκαιρία να αναδειχθεί πρωταθλήτρια, αρκεί βέβαια να κερδίσει στο γήπεδο της Νίκαιας την πρωτοπόρο Προοδευτική στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής. Σε κάθε περίπτωση η φετινή χρονιά μπορεί να αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας με μέλλον, όπως σημείωσε και ο Μουράτ Σεροπιάν στο Soccerlive. «Ο στόχος επετεύχθη, με την έννοια ότι θέλαμε να είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα φτάσει να διεκδικεί μέχρι το τέλος, κάτι που καταφέραμε. Είναι παρακαταθήκη αυτή η χρονιά για την ομάδα. Αν θέλει, μπορεί να χτίσει πάνω σε αυτή τη χρονιά για το μέλλον! Το γεγονός ότι πέρσι κινδύνεψε να υποβιβαστεί και φέτος διεκδικεί, τα... λέει όλα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής, ενώ για τον «τελικό» που έρχεται, υπογράμμισε: «Φαβορί είναι η Προοδευτική. Παίζει στο γήπεδό της, παίζει για δύο αποτελέσματα, με έναν υπέροχο κόσμο στο πλευρό της, τον οποίο... χαζέψαμε κι εμείς στο παιχνίδι με τον Εθνικό! Θα πάμε να χαρούμε την ατμόσφαιρα και το παιχνίδι».

Όσο για τη χθεσινή (3/4) αναμέτρηση, ο Μ. Σεροπιάν τόνισε: «Επειδή υπήρξαν πολλές φήμες μέσα στην εβδομάδα για την ομάδα, αποδείξαμε ότι παίξαμε για τους εαυτούς μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares