Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 11:36

Νίκη τίτλου στο Ηράκλειο για τον ΠΑΟ Ρουφ

Την καρδιά του πρωταθλητή έβγαλε ο ΠΑΟ Ρουφ στο Ηράκλειο επικρατώντας με 1-2 του Πόρου.

Οι μάγκιες του Ισίδωρου Σταυριανού που έχουν αποδείξει ότι δικαίως φιγουράρουν στην κορυφή του 7ου ομίλου έκαναν έκαναν ένα πολύ καλό ματς και εφόσον δεν χάσουν την Κυριακή στο Λασίθι τότε κατακτούν το πρωτάθλημα και διεκδικούν την άνοδο μέσω των μπαράζ. Τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους έκαναν ο πολύπειρος Βαγγέλης Μάντζιος και ο Σπύρος Βενάρδος μ' ένα τέρμα και μία ασίστ αμφότεροι.
Ο ΠΑΟ Ρουφ μπήκε δυνατά και μόλις στο 6' άνοιξε το σκορ με άψογο πλασέ του Μάντζιου από θέση τετ-α-τετ μετά από πάσα του Βενάρδου. Το γκολ από τ'... αποδυτήρια των φιλοξενουμένων αποσυντόνισε τους γηπεδούχους που δεν μπόρεσαν ν' απειλήσουν. Στο 27’ ο ΠΑΟ Ρουφ πλησίασε στο δεύτερο τέρμα, όμως το διαγώνιο πλασέ - σουτ του Νιτσάκη από δεξιά μέσα στην περιοχή μετά από λάθος της άμυνας του Πόρου κατέληξε άουτ. Στο 43' το φάουλ του Νατσιόπουλου μπλόκαρε ο Ζαφείρης για να πάνε οι δύο ομάδες στ' αποδυτήρια με τους "κόκκινους" να προηγούνται με 0-1. Στην πρώτη φάση της επανάληψης (50') πρωταγωνιστής ήταν ξανά ο Νατσιόπουλος το σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Καλλέργη. Ο ΠΑΟ Ρουφ διπλασίασε τα τέρματά του στο 72' και έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο - χρυσάφι. Αυτή τη φορά ο Μάντζιος δημιούργησε και ο Βενάρδος τελείωσε τη φάση. Μετά από πολύ όμορφη - εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μάντζιου ο Βενάρδος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-2. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ράπτης έκανε το μακρινό σουτ για τον Πόρο, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι "μπλε" σκόραραν στις καθυστερήσεις (90+2') όμως σ' εκείνο το χρονικό περιθώριο δεν υπήρχαν τα περιθώρια να πετύχουν κάτι καλύτερο. Μετά από φάουλ του Παπαδομιχελάκη, ο προωθημένος Παγώνης πήρε την πανέμορφη γυριστή κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 στην τελευταία φάση του αγώνα!
Σφύριξε ο Νίκος Γεωργόπουλος (Νεκτάριος Μαυρεδάκης - Θόδωρος Μαρκετάκης, 4ος Αντώνης Κουκλάκης) από την Ένωση Χανίων.
ΠΟΡΟΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΚΕΝΤΖΟΣ): Ζαφείρης, Νάκας (80' Στεφανάκης), Μπάμπης, Παγώνης, Παπαδομιχελάκης, Αριστεινίδης (69' Λούσι), Αζίζι, Καλαμιώτης, Καστελλιανάκης, Ράπτης, Πήλιος.
ΠΑΟ ΡΟΥΦ (ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ): Κουνάδης, Βενάρδος, Κατσούλης, Οικονομόπουλος, Τζερόμ, Αλεξίου (75' Στεφάνοβιτς), Νιτσάκης (69' Καραλής), Χατζηλάμπρος, Μάντζιος (82' Καλαμβόκης), Καλλέργης, Νατσιόπουλος (82' Λαθούρης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares