Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 12:34

Γ' Εθνική: «Έκλεισε» θέση στα πλέι οφ ανόδου και ο Αγροτικός Αστέρας – Γαλτσίδης: Από τα φαβορί η Ηλιούπολη

Η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου προς τη Super League 2 ήταν η Ηλιούπολη, «σφραγίζοντας» το εισιτήριό της, μέσω του 5ου ομίλου, με τη νίκη επί του Άρη Σκάλας (0-1) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Από χθες (23/3) το απόγευμα, στα... χνάρια της έχει βαδίσει και ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος πέρασε με θριαμβευτικό τρόπο από το γήπεδο Ξηροποτάμου στη Δράμα (3-0 τον Πανδραμαϊκό) και «κλείδωσε» την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο, που αυτομάτως σημαίνει συμμετοχή στη διαδικασία των μπαράζ!

Ο ιστορικός σύλλογος του Ευόσμου, με ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή του που φέρουν παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως είναι ο Γιάννης Βοσκόπουλος, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ο Κυριάκος Στρατηλάτης και ο Παύλος Καθάριος, με τον γνώριμο των αθηναϊκών γηπέδων Ανέστη Ζαφειρίδη από το πέρασμά του σε Ιωνικό, Κηφισιά και Αίαντα Σαλαμίνας, αλλά και με αρκετά νεαρά και ταλαντούχα παιδιά στη «μηχανή» του, επιδιώκει φέτος με αξιώσεις την επάνοδό του στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για την προσπάθεια που γίνεται από το περασμένο καλοκαίρι μίλησε στο Soccerlive ο τεχνικός των πράσινων, Κώστας Γαλτσίδης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι το κύριο χαρακτηριστικό μας σε αυτή την πορεία, ήταν η σταθερότητα στην απόδοση που είχαμε. Αυτό ήταν που μας βοήθησε βαθμολογικά να είμαστε συνέχεια ψηλά και να μπορέσουμε μετά τις εορτές να πάρουμε διαφορά από τους συνδιεκδικητές του τίτλου. Μαζί με τη δουλειά που έγινε και την ποιότητα των παικτών, συνετέλεσε σε πολύ μεγάλο βαθμό στην κατάκτηση της πρώτης θέσης και η συγκέντρωση στον στόχο που είχαμε όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (22/3), ο Αγροτικός Αστέρας θα φιλοξενηθεί από την Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, στις 20 Απριλίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ. Για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, ο 53χρονος τεχνικός σημείωσε: «Γνωρίζουμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, με βαριά φανέλα, που θα είναι ένα από τα φαβορί των αγώνων στα πλέι οφ. Το παιχνίδι είναι νωρίς στη διαδικασία και, μάλιστα, εκτός έδρας, γεγονός που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας. Όσον αφορά τεχνικά θέματα, τώρα αρχίζουμε και το... ψάχνουμε για να αντλήσουμε περισσότερες πληροφορίες».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares