Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 11:38

Χαραυγιακός-Παναρκαδικός: Εκδικάστηκε η υπόθεση της μη διεξαγωγής του αγώνα

Έγινε το πρώτο βήμα προς την τελεσιδικία της υπόθεσης του αγώνα μεταξύ του Χαραυγιακού και του Παναρκαδικού που ήταν προγραμματισμένος για τις 16 Μαρτίου και δεν έγινε επειδή οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν με επτά ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Το ραντεβού είχε δοθεί στις 4 μ.μ. ενώπιον των μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με την πλευρά του Παναρκαδικού, εκπροσωπούμενη από τον Λάκη Σημαιοφορίδη, να επαναλαμβάνει πως η διοργανώτρια Αρχή έπρεπε να αποδεχθεί τα αποτελέσματα των ελέγχων Covid-19, παρότι έγιναν σε φαρμακεία, και να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα.

Μάλιστα, από τον σύλλογο της Τρίπολης σημειώνουν ότι με νόμο του κράτους από τον Νοέμβριο του 2021, τα rapid test των φαρμακείων όλης της χώρας δεν χρειάζοντραι επαλήθευση από μικροβιολογικά εργαστήρια και είναι απολύτως νόμιμα. Από την άλλη, η πλευρά του Χαραυγιακού, την οποία εκπροσώπησε νομικά ο Χάρης Γρηγορίου, υποστήριξε ότι, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ, αναβολή αγώνα μπορεί να αποφασιστεί μόνο αν οι έλεγχοι έχουν γίνει σε διαγνωστικά κέντρα.

Από την Πειθαρχική Επιτροπή κλήθηκαν τα δύο σωματεία να υποβάλουν τα όποια υπομνήματά τους μέχρι αύριο (23/3) το μεσημέρι στις 12 μ.μ., ενώ αύριο θα εκδοθεί πιθανότατα και η απόφαση.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση δικαίωσης του Παναρκαδικού ο αγώνας θα επανοριστεί, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο Χαραυγιακός θα κερδίσει τους τρεις βαθμούς στα... χαρτιά. Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι τα δύο σωματεία διατηρούν το δικαίωμα προσφυγής στην Επιτροπή Εφέσεων.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares