Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 13:37

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης Ιεράπετρας ο ΠΑΟ Ρουφ

Δύο στροφές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο και ο ΠΑΟ Ρουφ παραμένει πάντα αοδηγός της κούρσας!

Η ομάδα του Ι. Σταυριανού προσπέρασε και το εμπόδιο της Αναγέννησης Ιεράπετρας (2-0), διατηρήθηκε στο +3 στην κορυφή της κατάταξης και πλέον χρειάζεται άλλο... ενάμιση βήμα για να κόψει πρώτη το νήμα!

Μόλις στο 15ο λεπτό ο Νιτσάκης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), ενώ στο 40' ο Γκιοατά έγραψε το 2-0 με κεφαλιά για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι στο πρώτο μέρος είχαν και έξι δοκάρια (!) με τους Νιτσάκη (2), Γκιοατά, Βενάρδο, Οικονομόπουλο και Καλλέργη.

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων), Μανούρας (Δυτικής Αττικής)-Παπαδάμ (Χίου)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Παχατούρας, Βενάρδος, Κατσούλης (55' Μάντζιος), Γκιοατά, Οικονομόπουλος, Νατσιόπουλος (70' Λαθούρης), Νιτσάκης, Χατζηλάμπρος, Καλλέργης, Ψυχογιός (70' Καλαμβόκης), Στεφανόβιτς (55' Φιλιμέγκας)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Κώστας Δεδελετάκης): Τριανταφυλλάκης, Πυθαρούλης, Χατζάκης, Δ. Γκάμπας (90' Ιωάννου), Πρινιανανάκης, Μπαριτάκης (65' Χάιντερ), Μπρούτε, Μερκούρι, Κλεμένσια (65' Κουζής), Φερμίνα, Ζαμπετάκης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares