Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 18:24

Πανιώνιος: «Θα συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο αξιώσεων»

Στην πρώτη επίσημη αντίδραση μετά την ισοπαλία στο Ρουφ (1-1) προχώρησε η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή Μπεκιάρη και του βοηθού του Σπηλιώτη σε παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής στη Γ' Εθνική.

Οι κυανέρυθροι καλούν την ΚΕΔ/ΕΠΟ να αποσύρει τον ορισμό, ενώ τονίζουν ότι η προσπάθεια για επίτευξη του στόχου της ανόδου μέσα από «ποδόσφαιρο αξιώσεων», θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

«Είναι σαφές ότι στη διάρκεια των χρόνων ζωής του ποδοσφαιρικού μας συλλόγου οι δηλώσεις για τη διαιτησία δεν είναι το επιθυμητό σεβόμενοι το έργο που επιτελεί η ΕΠΟ και η ΚΕΔ.

Επίσης, είναι σαφές ότι η σημερινή διοικούσα επιτροπή του Πανιωνίου δεν έχει προθέσεις να ασχοληθεί με το 'έργο' διαιτητών, αφενός λόγω μιας νέας αντίληψης που υπάρχει για τον Πανιώνιο και το ποδόσφαιρο, αφετέρου γιατί το ήθος των ανθρώπων της δεν το επιτρέπουν σε φυσιολογικές συνθήκες.

Ωστόσο μας 'βγάζει' από τα ρούχα μας ο νέος ορισμός για αυτή την αγωνιστική, του διαιτητή του αγώνα της προηγούμενης Κυριακής κ. Μπεκιάρη σε αναμέτρηση της Γ' Εθνικής. Του ανθρώπου που μαζί με τον βοηθό Σπηλιώτη 'έκλεισαν' τα μάτια τους σε γκολ που είδαν όλοι στο γήπεδο, να περνάει η μπάλα μέσα από τη γραμμή του τερματος όχι απλά ολόκληρη αλλά μισό και πλέον μέτρο! Και σαν να μην έφτανε αυτό 'αγνόησαν' επιδεικτικά διπλό χέρι-πέναλτι εντός της περιοχής στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Καλούμε τις ΕΠΟ και ΚΕΔ να αποσύρουν τους κ. Μπεκιάρη και Σπηλιώτη από τον ορισμό τους σε κάθε αγωνιστική από εδώ και στο εξής, να τους ελέγξουν πειθαρχικά κατόπιν ελέγχου των συγκεκριμένων φάσεων και να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για το 'καλό' ποδόσφαιρο ακόμα και από τη θέση του φιλάθλου.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο αξιώσεων ώστε να κερδίσουμε τα τρία επόμενα ματς προκειμένου να μας οδηγήσουν στα μπαράζ και την άνοδο του Πανιωνίου μας.

Ποδόσφαιρο καθαρό.

Ο Πανιώνιος ψηλά, εκεί που του αξίζει».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares