Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 17:16

Μοιρασιά για ΠΑΟ Ρουφ και Πανιώνιο

Η αναμέτρηση στο δημοτικό γήπεδο του Ρουφ δεν ανέδειξε νικητή. Η μάχη κορυφής για την 15η αγωνιστική του 7ου ομίλου ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1.

Αναζητώντας, όμως, κερδισμένους από το σημερινό (13/3), δεν μπορεί να είναι άλλος από τον ΠΑΟ Ρουφ, ο οποίος πέτυχε να παραμείνει στην πρώτη θέση και να διατηρήσει το +3 απέναντι στον Πανιώνιο, για να παραμείνει το μεγάλο φαβορί στην κούρσα τίτλου και ενόψει των τριών αγωνιστικών που απομένουν. Πλέον, θα παίξουν ρόλο... τα πάντα! Φυσικά τα αποτελέσματα των δύο ομάδων στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, πιθανόν και ο συντελεστής τερμάτων στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας, που παραμένει ανοιχτό.

Μπροστά σε περίπου 2.000 φιλάθλους των δύο ομάδων και του ποδοσφαίρου, που δημιούργησαν ζεστή ατμόσφαιρα, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό, αρκετές μονομαχίες, αλλά και καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Σε μία από τις πρώτες που καταγράφηκαν, ο Πανιώνιος ευτύχησε να προηγηθεί. Ήταν το 12ο λεπτό όταν ο Πίσπας επιχείρησε τη σέντρα σουτ, ο Λιούμης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και στην πορεία της μπάλας και από κοντά της άλλαξε πορεία, για να την στείλει στο βάθος της εστίας του Κουνάδη για το 0-1. Έκτοτε οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία, ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν για την ισοφάριση και την πέτυχαν στο 39ο λεπτό, χάρη σε γυριστή κεφαλιά του Βενάρδου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλλέργη (1-1).

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι κόκκινοι «άγγιξαν» το προβάδισμα, όταν ο Βενάρδος βρέθηκε απέναντι στον Καπούταγλη, όμως το αριστερό πλασέ του έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Στο 53ο λεπτό χάθηκε από πλευράς Πανιωνίου τεράστια διπλή ευκαιρία, με τον Βλάχο να σουτάρει αρχικά στη ρίζα της δεξιάς δοκού και τους αμυνομένους να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή το σουτ του Πίσπα στη συνέχεια της φάσης, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα, υποστηρίζοντας πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Η επόμενη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκε στους γηπεδούχους, με τη γυριστή κεφαλιά του Ψυχογιού να στέλνει την μπάλα λίγο λίγα εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ οι κυανέρυθροι έφτασαν μια... ανάσα από το δεύτερο γκολ στο 84', όταν ο Ξυγκόρος από πλεονεκτική θέση σούταρε με δύναμη και έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Κουνάδη.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μπεκιάρη βρήκε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Ρουφ να πανηγυρίζουν για το αποτέλεσμα και τη διατήρηση του +3 στην κορυφή, αλλά και εκείνους του Πανιωνίου να δέχονται το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Διαιτητές: Μπεκιάρης, Κλεπετσάνης-Σπηλιώτης (Κορίνθου)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Βενάρδος (80' Καραλής), Κατσούλης, Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου (36' λ.τρ. Νατσιόπουλος), Νιτσάκης (60' Στεφάνοβιτς), Χατζηλάμπρος, Μάντζιος, Καλλέργης, Ψυχογιός (80' Ζάχι)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Βλάχος (76' Παντίδος), Γκαλίτσιος, Κοντοές, Μπρέγκου, Αργυρίου (76' Γκίνο), Πίσπας (84' Δρίτσας), Λιούμης (76' Κράσι), Γροντής, Μενσά.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares