Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 02:03

Σπουδαία νίκη του Πανελευσινιακού στη Βάρη

Με θριαμβευτικό τρόπο για τον Πανελευσινιακό ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση η ομάδα της Ελευσίνας πέρασε νικηφόρα από τη Βάρη με γκολ στο 88ο λεπτό, επικρατώντας με 2-1. Έτσι, ανέβηκε πάλι στη δεύτερη θέση και παραμένει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Προοδευτικής και στη μάχη για την κατάκτηση της πρωτιάς! Από την άλλη, σε μπελάδες έχει μπει ο Αστέρας, ο οποίος δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 34ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με πλασέ του Τσακίρη (0-1), στο 74' ήρθε η ισοφάρισε με σουτ του Σπίντζου (1-1), όμως δύο λεπτά πριν από την εκπνοή ο Αντωνακόπουλος αξιοποίησε σέντρα του Μουσκάι και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητές: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας), Χλεμπογιάννης-Πλέσσας (Φωκίδας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Χάιδος (80' Ντιαγνέ), Παστρικός, Μανδύλης, Σπίντζος, Μάγγος, Μανωλιάς (54' Γκέκας), Κατσικογιάννης (54' Νιούμαν), Καλλιμάνης, Γκούμας, Νάκας (60' Κωτσοβός)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης, Λώλος (75' Ξενοπανάγος), Συριόπουλος, Ανδριόπουλος, Κατίδης (38' λ.τρ. Μαρής), Αντωνακόπουλος, Μπούσης, Τσακίρης (84' Μακρίδης), Ερέρα (75' Σεκούμπα), Μουσκάι.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares