Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 19:26

Πέρασε με 1-3 από τη Σκάλα ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

Από ευχάριστη έκπληξη έχει μετατραπεί σε... δύναμη του πρωταθλήματος ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου, ο οποίος ενώ έχουμε μπει στο τελευταίο τέταρτο της κούρσας, παραμένει πρωταγωνιστής και διεκδικητής υψηλών θέσεων!

Σήμερα (6/3) το απόγευμα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Σκάλας, όπου επιβλήθηκε με 3-1 του τοπικού Άρη, για να μείνει μόνος στην τρίτη θέση, πάνω από τον ΑΣ Σαντορίνης 2020 και στο -2 από τον Φωστήρα!

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους και πήραν το προβάδισμα στο 37ο λεπτό με πλασέ του Παπασπυριδάκου σε αντεπίθεση (1-0), όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε άμεσα, αφού μόλις στο 42' ο Μπιτζής με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Στο δεύτερο μέρος, μάλιστα, βρήκαν άλλα δύο γκολ και έφτασαν στην επικράτηση. Στο 69' ο Μπιτζής σκόραρε πάλι με ωραίο σουτ για το 1-2, ενώ στο 82' ο Θωμάς διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με σουτ στο «Γ» της εστίας.

Διαιτητές: Σπήλιος (Κορίνθου), Τσούκας-Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Μιχάλης Φασουλής): Ζιάρας (83' Πιερράκος), Μπόγρης, Σεμερτζάκης, Ταγκλής, Μανωλάκος, Παρασίδης, Παπασπυριδάκος, Χρήστου, Λιναρδάκος, Ντέρνοβα, Κολλάτος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Λέρμας, Σερμαγιάς, Κάπλατζης, Μπούκουρης, Παπαϊωάννου (83' Μελάνης), Μάρκου (68' Πούτσης), Χατζησοφρωνίου, Μπιτζής (83' Βράζιος), Τριανταφύλλου, Χατηστάμου (73' Θωμάς)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares