Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 14:29

Αιολικός: «H διοίκηση μας ούτε εκβιάζεται, ούτε φοβερίζεται»

Τη δική της αιχμηρή απάντηση έδωσε η διοίκηση του Αιολικού στις δηλώσεις του πρώην προέδρου Σταύρου Γριπιώτη, πετώντας ευθείες βολές για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού, που όπως αφήνεται να εννοηθεί έγινε από όσους σήμερα κατακρίνουν τον Τζιμ Αντωνάκα για τις επιλογές του.

Πηγή: sportlesvos.gr

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως υπάρχει πλήρης στήριξη στον προπονητή Θοδωρή Γιακαλή και στους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας πως ο Αιολικός ούτε εκβιάζεται, ούτε φοβερίζεται, με τη ρήξη πλέον μεταξύ Αντωνάκα και Γριπιώτη να είναι κάτι παραπάνω από οριστική.

Αναλύτικά: «Επειδή τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε μια συντονισμένη επίθεση εναντίον του προέδρου και του προπονητή, είμαστε αναγκασμένοι -αφήνοντας για λίγο στην άκρη την πικρία μας εξαιτίας των τελευταίων αποτελεσμάτων- να απαντήσουμε τα εξής:

Οι τελευταίοι που δικαιούνται να μιλάνε σήμερα, είναι εκείνοι που έπαιρναν τις αποφάσεις το καλοκαίρι. Και αν για κάποια επιλογή του ο Πρόεδρος του Αιολικού πρέπει να κρίνεται, είναι που επέτρεψε αυτό να συμβεί.

Η διοίκηση του Αιολικού ούτε εκβιάζεται, ούτε φοβερίζεται. Στηρίζουμε τον προπονητή Θοδωρή Γιακαλή και τους ποδοσφαιριστές και σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την ομάδα, να το κάνουν με ανιδιοτέλεια.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Ας αναλογιστεί λοιπόν ο καθένας τις ευθύνες του.

ΑΕΠΣ Αιολικός»

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares