Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 16:26

Μοιρασιά ανάμεσα σε Θύελλα Ραφήνας και Αήττητο Σπάτων

Το ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής στον 6ο όμιλο δεν ανέδειξε νικητή.

Στο γήπεδο της Ραφήνας η τοπική ομάδα είχε την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αήττητο Σπάτων (1-1), που πάλεψε παλικαρίσια και στάθηκε «όρθιος», έχοντας σε μεγάλη μέρα τον γκολκίπερ Αυγερινό!

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο 18χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε δύο με τρεις πολύ δύσκολες αποκρούσεις, αποσοβώντας βέβαιες παραβιάσεις για την εστία του. Ωστόσο, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου νικήθηκε από την κοντινή κεφαλιά του Παπαδόπουλου, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» έπειτα από δοκάρι σε σουτ του Μαρτίνου (1-0). Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν και να φέρουν το ματς στα ίσια στο 66ο λεπτό. Ο Κουμής νίκησε σε τετ α τετ τον Παπαγεωργίου, όμως στη συνέχεια της φάσης ο Κατσέρης πλάσαρε προ κενής εστίας για το 1-1. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν το νικητήριο γκολ, είχαν μία πολύ καλή στιγμή με τον Γούλα και ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Δρόση στο 80ο λεπτό, όμως το τέλος τους βρήκε να προσθέτουν στη συγκομιδή τους τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητές: Χρόνης, Παύλος-Μανούρας (Δυτικής Αττικής)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης, Φύτρος, Μαντζώρος (35' λ.τρ. Αράπης), Ανδρίκος, Ντόσκας, Δρόσης, Μαρτίνος, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Χίσο (63' Γούλας).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αυγερινός, Ιωαννίδης (86' Ράγια), Ασλάνι, Μιχαηλίδης (46' Πρέντι), Νομικός, Κερστένε, Καλογεράς (93' Τσιονάκας), Αγγέλης, Κατσέρης, Λαμπρίδης, Παπαγεωργίου (91' Χοτζάι).

(Φωτο: irafina.gr)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares