Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 20:27

Αρναούτης: «Τίποτα δεν κρίνεται την Κυριακή»

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Προοδευτικής για το επερχόμενο ντέρμπι στην Ελευσίνα που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την τύχη των δυο ομάδων στην κατηγορία.

Οι βυσσινί με προπόνηση που έγινε στο ΕΑΚ Κορυδαλλού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους γνωρίζοντας ότι έχουν δύσκολη αποστολή αφού θα αντιμετωπίσουν τον συγκάτοικο τους στην κορυφή του 6ου ομίλου.

Ο Δημήτρης Αρναούτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών αφού είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα με τους Τσιαβό και Θεοδωρίδη να ανεβάζουν ρυθμούς από αύριο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο προπονητή που άφησε το... στίγμα του για το ματς λέγοντας

"Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο όπως όλα τα ματς. Γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολη καθώς η αναμέτρηση γίνεται σε περίοδο κορωνοϊού και δεν ξέρουμε καν τι μας ξημερώνει την επόμενη ημέρα. Η κάθε ομάδα θα παίξει για τον εαυτό της αφού και οι δυο είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ο καθένας θα κοιτάξει να κερδίσει. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και ο καλύτερος ας κερδίσει".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι με πιθανή νίκη η Προοδευτική αποκτά το πάνω χέρι στην υπόθεση άνοδος, ο κ. Αρναούτης είπε

"Δεν θεωρώ κάτι τέτοιο αφού εκκρεμούν 11 ματς. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και εάν παρατηρήσουμε θα δούμε ότι οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο με τις ομάδες που κινδυνεύουν απέχουν ένα τρίποντο διαφορά. Οπότε καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά που ισχύουν μπορούν να ανατραπούν και να αντιστραφούν οι όροι".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν ο προπονητής της "Προο" σχολίασε

"Πήραμε τον Ραχίμ και τον Πεντζορμάν. Οι μεταγραφικές κινήσεις έγιναν με γνώμονα να βοηθηθεί η ομάδα. Από εκεί και πέρα ο αγωνιστικός χώρος και η εικόνα του καθένα είναι το γήπεδο. Θα φανεί εάν οι επιλογές μας ήταν σωστές. Πιστεύω ότι και τα δυο παιδιά θα βοηθήσουν".

Σε ερώτηση για το εαν θεωρεί ότι με νικηφόρο αποτέλεσμα η Προοδευτική κρατάει την τύχη στα χέρια της, ο Αρναούτης απάντησε:

"Εφόσον τελειώσει ο α' γύρος και έχουμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα νομίζω ότι θα εξαρτάται καθαρά από τα δικά μας τα πόδια. Εφόσον είμαστε καλοί εμείς δεν θα κοιτάμε τα υπόλοιπα ματς".

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares