Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 01:23

Από την Ηλιούπολη στον Άρη Πετρούπολης ο Γιώργος Ρέτζο

Ο Άρης Πετρούπολης κερδίζει καθημερινά τις εντυπώσεις όχι απλά σε επίπεδο αγωνιστικό αλλά και στο μεταγραφικό παζάρι.

Το καλοκαίρι η ιστορική ομάδα έκανε το καλύτερο δυνατό που μπορούσε για να ενσωματώσει παίκτες με ποιότητα προκειμένου ο σύλλογος να πρωταγωνιστήσει και να κάνει τη διαφορά.

Μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει στο μέγιστο βαθμό ωστόσο η διοίκηση του συνεχίζει πριν καλά καλά ανοίξει το μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα να... κλέψει τις εντυπώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό στον ιστορικό σύλλογο θα αγωνίζεται ο σπουδαίος αμυντικός μέσος Γιώργος Ρέτζο που έμεινε ελεύθερος από την Ηλιούπολη.

Η ποιότητα του είναι δεδομένη και αυτό δίνει μια επιπλέον λύση στον Γιάννη Σιλεβίστα, που βλέπει έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει αρκετά καλά από το κοινό τους πέρασμα στον Παπάγο να ενσωματώνεται στη φαρέτρα του.

Με την κίνηση αυτή οι άνθρωποι του Άρη αποδεικνύουν ότι θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν προκειμένου η ομάδα να εξακολουθήσει και το 2022 να είναι πρωταγωνίστρια και το τέλος της σεζόν να τη βρει εκεί που ανήκει, δηλαδή στις εθνικές κατηγορίες.

Με κύρια χαρακτηριστικά την ωριμότητα στο παιχνίδι του, την ποιότητα του τόσο επιθετικό όσο και αμυντικό ο Ρέτζο θα αποτελέσει μια από τις ηχηρές παρουσίας στους 'τζαλορόσσι'.
Το δελτίο τύπου 
Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπουλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη -χειμερινή- μεταγραφική κίνηση που δίνει άλλη αίγλη στο έμψυχο δυναμικό μας.
Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Γιώργος Ρέτζο.
Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως αμυντικός μέσος συναντήθηκε με τους εκπρόσωπους της διοίκησης και εφόσον δεν παρουσιάστηκε η παραμικρή διαφορά επήλθε συμφωνια. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΓΣ Ηλιούπολης με τη φανέλα του οποίου είχε ρόλο πρωταγωνιστή τόσο στην Α' ΕΠΣΑ όσο και στην Γ' Εθνική. Κομβικό ρόλο στη μετακίνηση του παίκτη στην ομάδα μας έπαιξε το γεγονός ότι 'γνωρίζεται' αρκετά καλά με τον προπονητή μας κ. Σιλεβίστα από την κοινή τους πορεία στον Παπάγο καθώς και με τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Λεβέντη και Μάριο Αργυρίου από την θητεία τους σε Ηλιούπολη και Θύελλα Καμαρίου.
Μεταξύ αλλων ο Ρέτζο έχει αγωνιστεί και στην Θύελλα Καμαρίου έχοντας πάλι ρόλο πρωταγωνιστή καθώς και στις ομάδες νέων του Ολυμπιακού.
Καλωσορίζουμε τον ικανότατο άσο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares