Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 13:00

Εμφατικό πέρασμα από την Κρήτη για τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος με εξαιρετική αγωνιστική εικόνα πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πόρου, του οποίου επικράτησε με 2-0, για την 7η αγωνιστική της Γ'Εθνικής.

Η ομάδα του Σταυρακόπουλου ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

panionianea.gr

Σκόρερ για τον Ιστορικό οι Λιούμης και Μούντριχας, ενώ ο Λάμψιας ήταν ίσως ο κορυφαίος του γηπέδου, μαζί με τον Γροντή που είχε δύο ασιστ.

Να σημειωθεί ότι ο Άγιος Νικόλαος ηττήθηκε εντός΄εδρας από τον Γιούχτα και πλέον ο Πανιώνιος είναι στο -2 από την κορυφή.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το προβάδισμο με το... καλημέρα. Στο 1ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Γροντή, ο Λιούμης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 0-1 του Ιστορικού.

Η ομάδα του Σταυρακόπουλου ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, δημιούργησε κι άλλες καλές στιγμές, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν 2-3 φορές από στημένες φάσεις, με πιο σημαντική φάση αυτή του 21ου λεπού, όπου η κεφαλιά του Αριστεινίδη σταμάτησε στο δοκάρι του Κραβαρίτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε άψογη τακτική εικόνα, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και στο 82' καθάρισε τη νίκη. Ο Γροντής έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και με πάσα "πάρε-βάλε" έδωσε την μπάλα στον Μούντριχα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ από κοντά έκανε το 0-2.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον Πανιώνιο να παίρνει μία μεγάλη νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κραβαρίτης, Λάμψιας, Κοντοές, Ζούλιας, Διονέλλης, Μπρέγκου (88' Παπαδόπουλος), Γροντής, Μούντριχας, Δρίτσας, Σταμάτης (88' Ξυγκόρος), Λιούμης (64' Νταλακούρας)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares